Zidan napisao šest imena, zbog čega Florentino Perez mrzi januar?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.11.2019.
09:26
Izvor: Sportske.net

Trener ultimativno zahteva da se tim ojača, ali to kvari neke druge planove predsedniku.

EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Real mora da se pojača na zimu, Zidan i dalje traži od Pereza da dovede veznog igrača, pre svih Pogbu, čini se da je Junajted spreman da proda Francuza.

Klub bi mogli da napuste Isko i Marijano Dijaz, ali to neće uneti u kasu toliko novca da bi "Los Blankosi" mogli da plate 180 miliona za Francuza.

Tačnije, mogli bi, ali Perez želi da sačuva novac kako bi usledio veliki napad na Kilijana Mbapea narednog leta.

Ne zna se ni šta će biti sa Rodrigezom i Bejlom, uz Pogbu, Zidan kao alternative vidi N'Gola Kantea koji bi sigurno koštao više od 100 miliona, Fabijana Ruiza, dok bi u napadu Real želeo nemoguću misiju, Harija Kejna.

Doni Van der Bek neće na zimu iz Ajaksa, a Kristijan Eriksen po Zidanu nije rešenje, mada, bi, na kraju krajeva prihvatio Danca kao privremeno rešenje za proleće.

Engleski mediji pominju i Džejdona Sanča, ako bude na prodaju, navodno Real bi platio više od 100 miliona, no i to je priča za leto.

Osnovni problem je što Perez mrzi zimske transfere, ne smatra da su pravi igrači na tržištu, ali i da je to vreme za kupovinu velikih zvezda.

Ipak, propušteno mora da nadoknadi, videćemo za koga će se odlučiti...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 05.11.2019
20:30

A neka posalju za Pogbu novac i V.Juniora,AsensijaKroosa,Casemira,Isca, nekog od navedenih i novac

avatar
Offside
Tuesday, 05.11.2019
17:27

Bilo bi lepo videti VanDer Beka,Sanca i Mbapea sledece sezone u Realu ali mislim da je to potpuna masta...Mbape je meta za leto a sada probati dovesti Kantea i Eriksena u januaru i ako postoji mogucnost nekog stopera.Napad moze da izgura sezonu ovakav kakav je,sredina nam gori a po meni je kriticna i odbrana.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 05.11.2019
12:21

Glupe price, nema nista od ovoga.

avatar
murjak
Tuesday, 05.11.2019
11:04

Ma samo naprijed,prodaja Balea (koji nikada neće otići iz Reala prije isteka ugovora), Isca (donekla moguća prodaja) i Diaza od kojega nećeš dobiti niti 10 mil., baš ćeš dovesti Kane-a, Sterlinga, Sanča, Kantea, Pogbu i nagodinu Mbape, ulijeva sigurnost, jer će se ionako dotrajala obranbena inija pojačati sa stoperskim duom Hazard-Sterling, a dok bokove možeš pojačati sa Mbapeom i Kaneom :D, jer ipak naprijed ti mora igrati Benzema a zamjena mu je Jović..

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 05.11.2019
13:21

kao prvo BALE nema 22 god da moze cekati da mu istekne ugovor, zakovan je za klupu tako da je u poziciji ili da igra golf ili da ode negde i igra ozbiljan fudbal. U realu to sigurno nece raditi. Ostalo sto pises ti je novinarska prica jer Real prvenstveno hoce Mbapea i jednog veznog igraca. Nije tesko pogoditi koji igraci imaju kvalitet da nose dres Reala i ci igraju na vrhunskom nivou naravno da se povezuju sa najvecim klubom na svetu.

avatar
murjak
Wednesday, 06.11.2019
19:52

Slažem se sa "Opet Anonymosu", jer je Bale sam izjavljivao da neće nikada napustiti Real, i da će radije sjediti na klupi i igrati golf, tako da nema ništa od njegove prodaje..

Ostalo što komentiram i jest novinarska priča na novinarskom portalu kojega ti i ja komentiramo..

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 05.11.2019
20:20

Baleu je ocito dosta ozbiljnog fudbala, dobro je njemu i ovako, prima ogromnu lovu a bavi se i dalje sportom.

avatar
REVØLT
Tuesday, 05.11.2019
10:51

Eriksen privremeno resenje?