Zidan je krivac? Hoće li Azar poslužiti kao moneta za trampu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.12.2020.
11:42
Izvor: Sportske.net

Niko nije očekIvao ovakvih 18 meseci, ali niko ne može da kaže da je Belgijanac zaboravio da igra. U kome je problem i hoće li Real odustati...

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Za sada deluje da je Belgijanac promašaj. Eden Azar nije zaboravio da igra fudbal, ali ovih, skoro pa 18 meseci u Realu su za zaborav.

Povređen je često, nekako uvek između oporavka i povratka na teren, kako da nikako ne može da se zaleči. I opet je napustio igru protiv Alaveša povređen nakon pola sata. Testovi su pokazali propustiće "Madrilenjo", verovatno i kraj 2020. godine.

Iz Belgije optužuju Zidana.

"Mislim da ga teraju preko limita, da ga ne puštaju da se oporavi", kaže doktor belgijskog nacionalnog tima Kris Van Kromburge.

On dodaje da ga nije trebalo terati da igra protiv Ueske sat vremena, nakon samo dva treninga po oporavku i da je bio rovit.

Posle Ueske dobio je koronu, čim se oporavio Zidan ga je bacio u vatru na stadionu "Keramika", ali i četiri dana kasnije u Milanu, kada je protiv Intera odigrao svoj najbolji meč. I onda Alaveš, tri starta u sedam dana, to je problem...

Baner

Azar je i dalje smiren, on nije igrač koji bi pravio problem, pogotovo ne Zidanu. Čeka i nada se da će se oporaviti, poznat je kao igrač koji stvari prihvata van stresa.

Mediji ipak spekulišu da bi, ako ne podigne formu mogao da postane kusur.

Naime, navodno je Perez spreman da ponudi Azara za Mbapea, naravno da bi Real doplatio zbog razlike u godinama. Time bi se PSŽ konačno dokopao igrača koji im je utekao ispred nosa kada ga je Lil za 40 miliona prodao Čelsiju.

Međutim, teško je očekivati ovakav rasplet, ukoliko Real ne bude baš očajan, i ukoliko im izmakne Haland koji bi dolaskom Laporte na čelo Barse bio bliži Kataloniji, zbog Rajolinih odnosa sa nekadašnjim, možda i budućim predsednikom Blaugrane.

baner

Real igra u Ukrajini šprotov Šahtjora, ne smeju da izgube, a i dalje imaju šansu da osvoje grupu, pobedom ne bi komplikovali stvari. Vratiće se Benzema, videćemo mogu li da ustanu posle poraza za vikend, ali stvari ne izgledaju dobro...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke