Zidan ima plan za leto, novi "Galaktikosi" će morati da sačekaju, ovo su njegove želje!

Autor: Stefan Matić
utorak 19.03.2019.
18:22
Izvor: Sportske.net

Francuz će sprovesti velike promene u igračkom kadru madridskog tima.

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Francuski stručnjak će najverovatnije potencijalni odlazak Varana nadomestiti dovođenjem štopera iz Intera ili Napolija, ali tu neće stati.

Po pisanjima španske, Marke Real Madrid će sledeće leto manje-više provesti u pregovorima sa čelnicima klubova iz Serije A.

Povratnik na čelo "Kraljevića" želi da rekonstruiše veći deo veznog reda, na umu su mu imena poput Miralema Pjanića, mlade senzacije Nikola Zaniola i Sergeja Milinković-Savića.

Reprezentativac Srbije je za sada i najsigurnija opcija za naredni period u kraljevsko-belom dresu, dok za Bosanca iz Torina i Rominog čuda od deteta postoje manje realne šanse.

Pjanić ima važeći ugovor sa šampionom Italije do 2023. godine i glavni je mozak na sredini Alegrijevog tima te bi se Italijani teško pomirili sa njegovim odlaskom, dok za Zaniola vlada veliko interesovanje sa Apenina, gde bi mladi veznjak voleo i da ostane.

Pjanic

Od velikih imena mete su i dalje iste, Eden Azar, Hari Kejn, Kilijan Mbape, Nejmar, Pol Pogba i Mauro Ikardi se još uvek spominju kao potencijalne "bombe" u letnjem prelaznom roku.

Jasno je da neće svi oni nužno i zadužiti dres "Kraljevskog kluba", a imajući u vidu Zidanovu strategiju u kojoj se ne oslanja na skupocena pojačanja ne bi bilo iznenađenje da Florentino Perez ni ove godine ne dovede "galaktikosa".

Nema sumnje, tekuća izrazito neuspešna sezona se ne sme ponoviti, Perez i Zidan će se pobrinuti za to.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Wednesday, 20.03.2019
07:42

Ma daj bre covece Milinkovic Savic bude spasitelj Reala... ovo ie smesno, zasto neko uporno forsira tog momka a nema pojma decko, kao da je dosao iz seljacke lige

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.03.2019
01:56

Nijedan od ovih navedenih nece doci u real, jedino MOZDA Azar posto mu ugovor istice za godinu dana! Celziju se dobro ne pise i trebaju im pare, dok svi drugi nece nijedan da dodje u Real, posto u njemu nista nije ljudski ni sportski vec sve samo preterivanje i korupcija! Kazem da u realu nista nije reallno vec sve se kupuje i gleda kroz novac od sporta nista, kupise cetri LS i kupise Ronadu zlazne lopte i isto tako i Modricu, tako da mnogi nece u njemu da igraju!

avatar
Srpska Bosna
Wednesday, 20.03.2019
00:35

Znaci Sergej ce biti spasilac Reala!?

avatar
deki trbic
Wednesday, 20.03.2019
06:05

Ahahahah jes malo sutra 😂😂😂😂

avatar
Aleksandar 7
Wednesday, 20.03.2019
00:02

Francuzi,tj njihova dva-tri najbolja fudbalska novinara kazu da je Zidan vec saopstio svoje mete kao i nacine da ih dovede...Naime,primarne mete su Azar(koji se nezvanicno vec dogovorio) i Mbape(za kog ce Real platiti rekord bez dileme),uz njih Zidan trazi i Pogbu(kog planira da finansira prodajom Bejla) kog vidi na poziciji koju je i sam nekada igrao tj prednjeg veznog a tu je po njima i najzamrsenija situacija jer onda visi neko iz sredine,tacnije mora na prodaju.Taj neko bi bio ili Modric ili sto je realnije Isko koji bi dolaskom ove trojice definitivno bio rezerva...Ocekuje se i prodaja Sebaljosa koga zeli dosta klubova i spremni su da dobro plate...Benzema je nedodirljiv dolaskom Zidana i pominje se da bi Real probao da dovede jos jednog spica kao alternativu,verovatno nekog od iskusnijih igraca koji ne bi imao problem sa sedenjem na klupi(nezvanicno se pominju Aduric ili Ziru)...Asensio i Vaskez ce biti alternative sa klupe na krilnim pozicijama...Odbrana se nece dirati,dva desna beka ostaju,Marselo najverovatnije,stoperi su tu plus novajlija Portugalac kao i Naco ...

avatar
Stabber
Wednesday, 20.03.2019
07:44

Pa kad mi neko kaze za Aaensia da je novi Ronaldo a decko u zivotu nije vezao 5 utakmica kao starter....

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 19.03.2019
23:35

Pjanić bi bio najbolja moguća zamjena za Modrića

avatar
neme
Tuesday, 19.03.2019
23:19

Pjanic je top igrac ali Juve prodaje samo onog koga hoce i kupuje koga hoce.SMS i Zaniolo mogu ali u Real Kastilju pa za dve godine da Krosu i Modricu nose lopte.

avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 19.03.2019
21:44

Tacno covek ne shvata navijace Reala,pa nije ti bre ovo Arsenal pa da pravis igrace,prvi zelim da Real da 500m za Mbapea,pa 200m za DeHeu,pa 150m za Kulibalija,neka ih i preplati,ali to mi koji navijamo za Real i hocemo. Nije bitno u cemu,bitno je da se preteruje!!!

avatar
Amalainter
Tuesday, 19.03.2019
20:25

Real nece uzeti Milinkovica Savica sigurno.. To su prazne price

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 19.03.2019
19:41

Tvit tvit SMS. Svetsko , a nase. U najvecem klubu na svetu pokazi klasu