Zidan bio spreman da proda Jovića i još trojicu, kako bi se dokopao Klopovog asa, ovo su nepremostivi problemi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.07.2020.
08:42
Izvor: Sportske.net

Igrač želi u Realu,, ali šta sprečava transfer?

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Zinedinu Zidanu nisu ispunjene želje nije doveden Mbape, što je bila nemoguća misija, ali ni Pogba, kao ni Kante. Francuz voli igrače koji su fizički dominantni, mogu da se nametnu snagom i eksplozivnošću, pa je tražio od kluba da pokuša da privoli Liverpul da im proda Sanea.

Senegalac želi u Real, to nije sporno, ali je Klop tražio garancije da neće biti prodat, makar ne pre nego što se obezbedi dostojna zamena i kupe dva ili tri igrača.

Ne postoje uslovi za transfer jer, bez obzira što Real ima igrače koje će prodati, prvi je otišao Hakimi, i dalje se pominju i Jović, Džejms Rodrigez, Marijano Lopez, Sebaljos i još par igrača na pozajmicama, to će biti iskorišćeno da se saniraju dugovi. Naime, Real je zbog pandemije, izostanka prihoda, ne samo od karata već i poseta stadionu u rupi od 200 miliona.

Početak otplate kredita za renovinaranje Bernabeu od 550 miliona je i dalje daleko, ali klub pokušava sve ne bi li smanjio iznos za plate. I sa te strane dolazak Manea bi bio revolucija u svlačionici, moraju da produže ugovor sa Ramosom, da sačekaju da Rodrigez i Bejl oslobode platni budžet, a ciljaju u budućnosti Halanda, eventualno Mbapea, Kamavingu, za koga je Ren odbio 80 miliona i pozajmicu do sledeće sezone, kao i Kaija Haverca.

Baner 9


Sve to uticalo je da Perez poruči Zidanu da mora da radi sa onim što ima, da razvija sirov talenat kao što je Vinisijus i da od dovođenja velikih pojačanja nema ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 02.07.2020
13:26

Nama treba rezervni spic i buduca zamena za Ramosa a ne jos jedno krilo.

avatar
Mangus
Thursday, 02.07.2020
12:25

Dečko se skoro oglasio kako nece nigde.

avatar
Нови Београд1
Thursday, 02.07.2020
09:42

А брат Садио изјавио пре неки дан, како му не пада на памет нигде да иде и да хоће још много трофеја да освоји са Ливерпулом! Пишете глупости!

avatar
Stralle
Thursday, 02.07.2020
19:24

Igraci stalno pricaju nesto. Naravno da ce pricati da zeli da ostane, a ako ode onda prica kako mu je bio san da igra za Real.

avatar
miki veliki
Friday, 03.07.2020
11:22

ko sve danas izvestava... koja kolicina gluposti...

avatar
Nemanjici
Thursday, 02.07.2020
08:48

Vama sva pojacanja sede na klupi