Zid oko Zidana, u Sevilju bez komandanta! Dogovoreno prvo pojačanje u januaru, hoće li ga Francuz dočekati u Madridu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.12.2020.
10:59
Izvor: Sportske.net

Leđa kao i obično podmetnuli oni najiskusniji, ali baš loša vest pred prvi od tri odlučujuća meča za trenera. On je već dogovorio pojačanje za januar.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Nema mnogo prostora za uzmicanje, Real ide u Sevilju, informacija da nema Ramosa ponovo je uplašila navijače bez njega je sve mnogo teže.

Na "Nervionu" nikada Realu nije lako, ako izgube, to bi bio četvrti put u šest mečeva, i dodatno bi zaljuljao status Zidana.

No, Ramos je okupio svlačionicu, traži da od njih daju maksimum da spasu trenera. Kapiren je uz Francuza, a ovo nije prvi put da su se "senatori", pre svih Benzema, Varan i Ramos podmetnuli za trenera i daće sve da mu sačuvaju posao, iako su mlađi igrači nezadovoljni. Perez je razgovarao sa iskusnijim igračima i on podržava Zidana, ali ne do te mere da izgubi sezonu. Protiv Sevilje Real mora da dobije, neće biti lako, pet od devet poslednjih susreta na gostovanju u Andaluziji su poraženi, sa mnogo boljim timovima od ovoga. Najvažnije je preživeti u Evropi gde ne smeju da izgube od Gladbaha kod kuće.


Baner

Perez je rekao igračima da nema vremena za lament, niti su opravdanje povrede. Svi igrači koju su u Realu su tu jer zaslužuju i sada to moraju da pokažu.

Inače, Real će kupiti vezistu u januaru, "AS" je danas objavio da je dogovor praktično postignut, igrač je pristao, a koštaće 25 miliona evra.

U pitanju je sjajni mladi Mađar Dominik Šobošlai. "Bild" tvrdi da je Zidan razgovarao sa njim, da je 20-godišnjak pristao, iako ga želi Red Bul Lajpcig, čija je Salcburg filijala. Ali, tako je bilo i sa Halandom, pa je na kraju Norvežanin otišao u Dortmund jer je to bila njegova želja.

Baner

Mađara je hteo Milan, ali i Arsenal, no Real je neuporediv. Plan je jasan, Isko će ustupiti mesto klincu koji je dao 17 golova u 17 nastupa.

Samo da li će Zidan dočekati pojačanje?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke