Zbog ovih ŠEST problema, Solskjera boli glava! I najboljem mora da plati da ode?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.06.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net

Pitanja na koje Norvežanin nema odgovor, nasledio zaista nemoguću situaciju. I šta god da uradi, mogao bi da se pokaje. Kako će Junajted postupiti ovog leta...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Junajted i dalje čeka drugo pojačanje, posle Danijela Džejmsa koji je stigao na "Old Traford".

Mnogo je pitanja koje Solskjer mora da reši.

Prvo je De Hea koji ne želi da produži ugovor, a mogao bi da sačeka još godinu i onda ode u PSŽ kao slobodan igrač. Junajted se malo tu pita, međutim, nude De Hei 20 miliona da ode sada, prihvatili bi oko 60 od strane PSŽ, samo da ne ostanu bez funte narednog leta.

Problem golmana se nameće, Donaruma je jedna opcija, druga je Bufon koji bi delio minutažu sa Romerom, a Soslkjer bi kažu, najradije nekog Engleza, mada će teško dovesti Pikforda.

Drugi zadatak je desni bek, Kanselo je bliži Sitiju, Junajted ne želi da on bude deo posla za Pogbu, pa će svim silama napasti Van-Bisaku. "Tajms" piše da je ponuda od 50 miliona odbijena, a da će sledeća biti 70, tu bi Palas prihvatio.

Lester ih je odbio za MekGvajera i taj treći problem štopera je poseban jer su sve mete preskupe. Za Kulibalija bi morali da izdvoje 150 miliona evra, što se neće desiti, pa, ako ne bude iznenađenja, ili De Liht ne promeni mišljenje, Solskjer bi mogao sa sadašnjim štoperima da krene u novu sezonu.

Četvrto pitanje je Pogba. Nije sporno, on želi da ode, ali Junajted ne popušta, cena je 170 miliona. Odbili su da Bejl bude deo transfera, Velšanina neće ni na pozajmicu, jer on sam nije motivisan da se vrati u Englesku. Što se tiče ponude Juventusa, ni tu ne prihvataju paket, mada bi mogli da razmisle oko Dibale. Solskjer želi Dajera ili Rajsa kako bi pojačao sredinu i našao zamenu Matiću.

Peto pitanje je Lukaku.

Naime, on je već dogovorio transfer u Inter, ali tamošnje odbijanje Ikardija da ode, komplikuje stvari. Ni tu Solskjer ne prihvata Perišića kao kusur, ali ni Ikardija. Junajted bi želeo Škrinjara u zamenu za Belgijanca, ali se to neće desiti. Ako ipak Lukaku ode, neće biti potrage za napadačem, barem ne nekim skupim.

Šesti problem je Aleksis Sančez, njega ne mogu da prodaju, nadaju se da će ga neko pozajmiti i plaćati mu ogromna primanja, ali su male šanse i za to.

Sve ovo su ozbiljne prepreke za Solskjera koji ne želi revoluciju već da se postepeno oslobodi igrača i podmladi tim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Monday, 10.06.2019
15:02

Kakav crni Rajs ili Dajer to su igraci za jaku klupu...
De Liht, Menije i Bisaka u odbrani uz prodata 2 od 4 stopera plus Roho je na nekih 150 miliona. Zavrsena odbrana.
Tilemans ako je uopste na prodaju, Fernandes obavezno, a onda redom Kutinjo koga svi pljuju covek je madjionicar to je i pokazao u Liverpulu samo tanka sezona u Barsi gde je koliko se pise na prodaju, Zao Feliks da ne bi plakali posle sto lomi u Bajernu ili jos gore Sitiju decko je igrac za narednih 10 godina ili ako hoce provereniju varijantu zvrk iz Juvea mada ja mislim da Sari niti hoce Pogbu niti hoce da pusti Dibalu. Sve u svemu Tilemans, Fernandes, Kutinjo i jedan gore se uz prodaju Pogbe i Lukakua zavrsavaju za 150-200 miliona. Zvuci malo kao na F. manadzeru ali je skroz izvodljivo. A i sami su spremili budzet od 300 miliona. Svi imaju cene, slobodni su da idu i uz malo jace plate ce doci u MU bez obzira na ne igranje LS. Pa samo Pogbu ako prodaju i olade Sanceza na pola plate plus ovi koji idu ili su otisli svi su imali jake plate. I da im daju jace plate bice manje nego trenutno.

avatar
Adi237
Tuesday, 11.06.2019
00:37

Ono sto je dobro kod solskjera je njegov stav nije umisljen i voli poslusat savjet a ima filan koji je godinama radio sa fergijem tu je i kerik a vidjet cemo ko ce jos doci u strucni stab pisalo se da ce i skols.. solskjer nije tvrdoglav i zna on sta radi nasledio je odron ekipu punu umisljenih setaca tu nebi pomogli no gvardiola ni poketino zajedno...ne igra trener vec igraci ako oni nece da gino za loptom tu on nista ne moze moze ih konstatno slati na klupu tu nema pomoci...pogba ofanzivni vezni a najvise preseto na terenu..yang bek ne zna ubaciti loptu,stoperi smjeani totalno,nemat deanog krila,nemat adekvatnog veznog pakera..ovakvoj ekipi ne pomazu ni najbolji treneri na svjetu kad su igraci limitirani i nemaju blage veze o fudbalu..sto je lako biti trener barse ili juvea ili bajerna kad imaju top igrace lako je to posloziti u junajtedu je to zasad nemoguce akp nesto ne naprave u ovom prelaznom roku.

avatar
riquelme
Tuesday, 11.06.2019
22:40

Pa ja sam upravo i pisao o hitnosti kupovine dobrih i proverenih igraca... Mislim da je lose vracati celu tu generaciji, fali jos Kin da im lomi noge i to je to... A drugo koliko voli slusati savete ne znam ali se pise da Fergija nije pitao ni za sta. Ne svidja minse ta ideja o peglackom i trkackom MU. Niti je Fergi na klupi niti je vise to ta liga. Niti ima vise takvih igraca...

avatar
Anonymous Official
Monday, 10.06.2019
14:40

Lukaku i 20mil za Škriniara

avatar
Man united
Monday, 10.06.2019
13:31

Овај Де Хеа стварно није читав. Он би и да иде и да добије паре ко да је одиграо следећу сезону. Ово је буквално ј****е у здрав мозак. Као да је киван за све ове године које је провео, па решио мало да нас товари.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 10.06.2019
11:37

Hahaha sta im uradi de Hea , ni najveci navijac Liverpoola ne bi to uradio ...

avatar
rademan
Monday, 10.06.2019
10:53

Ako je sve ovo tacno onda su prsli skroz. Dati za Van Bisaku tolike pare a mogu da dovedu Menijea, Kansela, Tripijea, mozda i Semeda. Sto se tice stopera kao dobre opcije su Manolas, Aldervireld, a mozda bi i Benatija dosao. A sto se manekena tice njega mogu da uvaljaju za dva igraca. A ovamo da daju De Hei 20m da ode su ciste gluposti.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 10.06.2019
10:19

Ma kakvi problemi zavrsavamo u top4 lagano, raspali celsi i arsenal ostavljamo 15 20 bodova, penalpulu var vise ne dozvoljava da krade a totenhem ce se izduvati kao balon sad su psihicki ubijeni, ostaje jedino city kao ozbiljan takmac

avatar
Monday, 10.06.2019
10:52

Sine pa vi napadate Cempionsip ove sezone na celu sa mocnim Solserom....

avatar
AFC
Monday, 10.06.2019
13:00

Da nije ovo pingvin napravio novi profil?

avatar
FC Chelsea
Monday, 10.06.2019
11:58

Ne nego ce tvoj raspali united biti 15 -20 bodova manje od chelsea i arsenala,pre ce biti da cete se boriti za gornji deo tabele ...a totenhem nije psihicki ubijen jer im svakako nije bio cilj da igraju finale lige sampiona ali se desilo...vec godinama ste nula od tima a kako se cini bicete jos toliko najmanje!

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 10.06.2019
11:36

Decak kladimo se u sta god hoces da cemo vas oduvati minimum 10 bodova, raspadate se ko sovjetski savez ni top4 nema da vidite bez azara

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 10.06.2019
10:06

Solskjer veze nema...dobija dobre igrace u zamenu a on ih ne zeli

avatar
Adi237
Monday, 10.06.2019
11:12

Bejl je dobar ali 80% je povredzen i koja je korist od njega..? Dobro bi dosao junajtedu ali ne po svaku cjenu...sto se tice dibale e tu je vec druga prica odma bi pristao da pogbu zamjenim za dibalu ali koliko sam procitao to jos nije opcija ceka se sari pa da odluci sta i kako sa dibalom ili pogbom. Ako sari odluci da mu Dibala treba onda od razmjene nema nista.. mada ja bi uzeo i d.kostu uz doplatu juvea olkoja bi sigurno bila nekih 70mil od tih para odma kupio Fernadesa a od budzeta tilemansa tako bi dobili 2 odlicna vezna i odlicno desno krilo..ostalo bi jos da kupimo stopera i desnog beka a fakticki na ta dva igraca bi imali na raslologanju preko 200 mil.mogao bi doci kulibali i bisaka i to je to...resili bi se setace pogbe koji je 0 od igraca ali veliki marketing sto daje donosi novac klubu,a dobili bi 5 top igraca koji bi ubrzali i znacajno unapredili igru junajteda..sta ce uprava odluciti vidjet cemo ono sto sam procitao da su dogovorena vec 2 pojacanja samo se cak to otvaranje transfer pijace. A po natpisima jedno je Fernandes..

avatar
riquelme
Monday, 10.06.2019
14:44

Nije losa zamisao ali ja mislim da se tamo neko sprda u onom Mancesteru. Tako da tesko... Mnogo se neko pita ko nema veze sa zivotom. Dati Oleu ugovor zato sto je vezao pobede protiv 7 najgorih ekipa i to vecinom kuci protiv boljih od tih 7 je smeh... Evo sada visi Poketino nema ko da ga ubere.

avatar
Monday, 10.06.2019
10:00

Zanima me samo raspored Junajteda,ovaj Solser plafon do Oktobra je na klupi Junajteda,veze decko nema....

avatar
Medison
Monday, 10.06.2019
14:32

Momak niko ne menja trenjere kao tvoj klubcic tako da pogledaj malo vise u svoje dvoriste