Zbog čega Vidić neće ponovo u Englesku?

Autor: Boris Jovanović
utorak 13.01.2015.
11:23
Izvor: Sportske.net

Srbinu nije ni na kraj pameti da se vrati u PL, čak i ako bi Mančester Junajted ponovo želeo da ga vidi u svojim redovima.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Bez obzira na status u Interu, Nemanja Vidić ne želi ponovo u Englesku. Pojavljivale su se spekulacije o odlasku u Liverpul, ali već tada smo pisali, od toga nema ništa, sigurno da bivši kapiten Junajteda ne bi mogao da obuče dres najvećeg rivala.

On takođe ne planira da prihvati bilo kakvu ponudu iz Engleske, čak ni ako ga Junajted ponovo zove. Prelomio je prošlog proleća, nije želeo da ostane na ostrvu, to je završena priča, a sa porodicom se preselio u Italiju.

Najveći razlog zbog koga je Vidić hteo u Seriju A je uz način igre koji mu odgovara više nego recimo Španija je jezik i novo iskustvo.

Srpski fudbaler planira da ostane u Italiji par godina, da eventualno završi i trenersku školu i počne karijeru posle fudbala. Sebe vidi na nekoj klupi i sigurno je da će mu iskustvo iz zemlje koja ima najbolje trenere na svetu višestruko koristiti.

Već smo pričali i o novcu, iako ima jak ugovor, veći od 3 miliona po godini, Vida je odbio mnogo bolje ponude iz Turske i Rusije.

Ne želi ni ponovo na Istok, pa su i spekulacije o povratku u Spartak netačne.

On će ostati u Interu, probati da izbori poverenje Manćinija, tim pre što niko ozbiljan ne veruje da su Ranokija i pogotovo Žuan Žesus kvalitetniji od Srbina.

Uostalom, u derbiju protiv Juventusa, štoper Intera su toliko puta pogrešili u prvom delu, da je samo nesnalaženje napadača šampiona, ali i činjenica da sudija nije video kada je Žesus pesnicom udario Kjelinija u kaznenom prostoru spasila Manćinijev tim.

Podsetimo, Brazilac je kažnjen četiri meča na osnovu TV snimka pa je Vidić bio u timu za vikend protiv Đenove i postigao gol za svoj tim. Sada će dobiti šansu u narednim mečevima, Inter u nedeljama koje slede igra protiv Empolija, Torina i Sasuola pa će Nemanja imati priliku da pokaže da zaslužuje mesto startera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Nistelroj
Tuesday, 13.01.2015
12:46

Neka Vidić i Žežus čine štoperski par i nema zime. Ne znam koga imaju za desnog beka, onaj Kampanjaro mi ne ulijeva povjerenje. Dambrozio igra u transu, igra i krilo i beka. Guarin je proradio, ko čigra je bio na zadnjoj utakmici. Ne znam šta će sa Osvaldom ali on ili Ikardi moraju biti u špicu, Palasio zamjena i Poldi i Šaćiri krila.

avatar
zvezdabre
Tuesday, 13.01.2015
14:22