Zbog čega Perez više ne može da kupi "Galaktika"!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.02.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net

Ovo su svi koji mu izmiču, nije pitanje novca?

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Sudbina Čelsija je sada veoma neizvesna, nije samo poraz u finalu Liga kupa od Mančester sitija, već jedna mnogo veća briga.

Odlukom UEFA, "Plavci" neće moći da kupuju igrače do leta 2020. godine zbog neregularnosti oko nekih prethodnih transfera.

Sada će morati da se oslone na ono što imaju u svojim redovima, a najvrednije je velika želja Reala - Eden Azar.

Madriđani bi tako ponovo mogli da ostanu bez zvučnog pojačanja na veliku žalost Florentina Pereza kojem ovo ne bi bio jedini "neuspeh".

Prva velika želja bio je Nejmar, Brazilac nije bio srećan u Pari Sen Žermenu nakon prve sezone i želeo je da ode, ali Francuzi su odbili "Kraljevski klub" kojem nije pomogla ni činjenica da u francuskom fudbalu nije praksa da se stavljaju fiksne otkupne klauzule.

Nejmar

Usledio je Mundijal u Rusiji gde je zablistao njegov saigrač Kilijan Mbape. Istina, Real ga je želeo još pre dve godine kada je odlazio iz Monaka, Španci su čak i postigli dogovor sa klubom, ali se Mbape ipak odlučio za Pariz. Neki izvori navode da je Francuz navodno tražio platu 12 miliona evra nakon poreza što bi ga učinilo drugim najplaćenijim "Kraljevićem" posle Ronalda.

Kilijan Mbape

Još jedna "tiha patnja" Florentina Pereza (bio) je Kristijan Eriksen. Danac je projektovan kao idealan naslednik Luke Modrića koji polako ulazi u pozne godine, ali Real je odbilo to što će za pregovarački sto morati da sednu sa Danijelom Levijem koji zna kako da izvuče i poslednji cent iz kase prvaka Evrope.
Perez je Eriksena želeo u paketu sa Maurisiom Poketinom, no ubrzo je odustao od njega.

Ko će biti sledeći "Galaktiko"?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Tuesday, 26.02.2019
01:30

Ma Vaskez, Bejl i Vinisijus ce razbiti svaku odbranu, sta ce nam pojacanja.

avatar
Tuesday, 26.02.2019
00:33

imaju ljudi obraza malo pa neće tamo da im se smeju samo lopuže u realu ,isto moji susedi živkovići tamo ideš ako nemaš obraza tako i u real

avatar
Badr Hari
Monday, 25.02.2019
15:49

Zato što je već pokupovao sve: Čakira, Kujpersa, Klatenburga, Rocchija, Olivera, Kassaija, Skominu itd. Nakon 6 godina kupovanja 'galaktikosa' nije više ostao nijedan.

avatar
RMDmadritista
Monday, 25.02.2019
13:06

Ne moze zbog cinjenice da su cene igraca skocile do nebesa, danas da dovedete u istom prelaznom roku igrace poput Kake, Ronalda, Alonsa i slicnih trebalo bi vam milijardu eura. Danas i prosecan igrac u nekoj od jacih liga kosta po 50, 60 miliona eura. Sigurno vise nece biti Galaktikosa kao pre, iako ja prvi to ne bih voleo.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 25.02.2019
12:56

Azar , Eriksen i Eder Militao

avatar
Mangus
Monday, 25.02.2019
12:51

Nista ovde niej gotovo.
Prvo, azar ne zeli da produzi ugovor, te ulazi u poslednju godinu na leto a celzi nece rizikovati da ostane bez igraca i bez para. Jos sa zabranom, stanjem u klubu... Za očekivati je da isforsita transfer.
Eriksen je obnovio ugovor i levi je tvrd orah. Nije nemoguće ali je tesko.
Za nejmara i mbapea nema sanse da nesto naprave, jer imaju duge ugovore i nema otkupnih klauzula

avatar
Mirjevac
Monday, 25.02.2019
23:16

Eno i sa Azarom je propala stvar, ostaje u Celzi, tako da ce real da izvisi i morrace da i dalje igra sa Bejlo, benzemom, Iskom i sa ostalom boranijom!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 26.02.2019
18:50

eriksen nije produzio ugovor jos uvek

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 25.02.2019
12:47

Azar... jedini renomirani Galaktiko, igrac sezone PL, covjek koji je najbolji kad je najbitnije...

avatar
Mirjevac
Monday, 25.02.2019
23:17

Azar nece u Real gde se kupuju trofeji, ostacee u Celzi gde se trofeji osvajaju!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 25.02.2019
12:24

pa realno sad je ogroman broj klub klubova koji daju neverovatne sume novca za igrace tipa barselona,man.junajted,man.siti,psz,celsi,atletiko madrid,liverpul,inter i tesko se boriti sa tim klubovima...uz to real se vise okrenuo mladim talentovanim igracima i oni dobijaju dosta prilika u prvom timu...ljorente,valverde,reguilon,vinicius...

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 26.02.2019
15:41

Od nabrojanih klubova, Real tesko moze da se trka jedino sa PSG-om i Sitijem. Upravo ovi klubovi dizu cijene igraca u nebesa. Mozda je bas u tome stvar, Real (ali ne samo Real, nego i ostali klubovi koju osvajaju trofeje i posluju pozitivno, Barsa, Bajern, Juventus) ne zeli da ucestvuje u naduvavanju cijena igracima i tako sam sebi oteza posao jos vise. Prije ili kasnije, Kataru ce dosaditi fudbal ili ce im UEFA dohakati. Cijene se, naravno, nece vratiti na staro, ali ce Real placati igrace kao i do sada. U medjuvremenu imaju i vise nego dobru ekipu. Mozda, ali samo mozda, je u tome stvar... :)

avatar
Skontov
Wednesday, 27.02.2019
23:08

Real postaje taraba za nabijanje!

avatar
Skontov
Wednesday, 27.02.2019
23:04

Ako je iko do sada u istoriji fudbala naduvavao cijene igraca to je Real Madrid.