Zbog čega je Sančez izabrao Junajted? Ne sanjate, ovo su brojke, kako se oseća Ronaldo?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.01.2018.
10:32
Izvor: Sportske.net

BBC objavio kompletnu sumu, ona izaziva nevericu, možda i pokazuje koliko je Murinju stalo da uzme Aleksisa ispred nosa Gvardioli.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Dok neki šopovi Mančester Junajteda već prodaju dres sa Aleksisovom sedmicom, čeka se ozvaničenje dogovora. On bi mogao da usledi danas, pošto je i Mihtarijan izgleda prihvatio da pređe u Arsenal, pa se neki nadaju da bi Čileanac već mogao da zaigra za vikend protiv Barnlija.

To se ipak neće desiti, jer bi sve moralo da se završi do podneva, a BBC je objavio neverovatne brojke kada je transfer Čileanca u pitanju.

On će za četiri i po godine koštati bogatstvo "Đavole" i zaista je veliko pitanje da li im se nešto ovako isplati.

Kako su dobili trku sa Sitijem?

Novcem, Sančez će osim što postaje najplaćeniji igrač u istoriji Premijer lige do dna isprazniti kasu Junajteda.

Ovo nisu tabloidne broje, novinar BBC, Sajmon Stoun je objavio kompletan troškovnik.

Transfer je Mančester Junajted Arsenalu platio 30 miliona funti, plus Mihtarijana koga su istini za volju želeli da se oslobode.

Sam Čileanac dobija 14 miliona neto, dakle to je ono što "nosi kući", a još 13 miliona klub plaa na ime poreza. Dakle, plata Aleksisa Sančeza biće 27 miliona funti, to ga čini trećim najplaćenijim igračem na svetu, iza Mesija i Nejmara, a preskočio je Oskara koji je otišao u Kinu.

On će dobiti na ruke i 20 miliona zbog potpisivanja ugovora, što je uobičajeno, naravno ne sve odmah, već tokom trajanja obaveze, odnosno u naredne četiri i po godine.

I na kraju 10 miliona provizije ide Feliceviču, agenti čileanskog fudbalera.

Sa pola miliona funti nedeljno, Aleksis Sančez je plaćen 200 000 funti više od Pola Pogbe.

Kada se sve sračuna, troškovi ovog transfera su 180 miliona funti, odnosno 220 miliona evra, i teško da ćemo u skorijoj budućnosti videti ovakav transfer, ne samo u Premijer ligi, osim ako eventualno Nejmar opet ne promeni sredinu.

Poređenja radi, Ronaldo sada nije među pet najplaćenijih igrača na svetu, tačnije peti je s obzirom da se Tevez vratio u Boku, a godišnje zarađuje deset miliona evra manje od Aleksisa Sančeza.

Ili, Čileanac će imati duplo veću platu od Edena Azara, i tri puta veću od najplaćenijeg igrača Arsenala, Mesuta Ozila. On zarađuje gotovo pet puta više od Dibale, Iguaina i Bonućija, najplaćenijih igrača Serije A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

170 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Saturday, 20.01.2018
17:59
avatar
Аполо
Saturday, 20.01.2018
13:16

Malo ce marketing da anulira te troskove od prodaje dresova itd, ali cifre su zaista vrtoglave. Sanchez je odlican igrac ali je sada na njemu pritisak i da opravda sve ove cifre koje se pominju.

avatar
Pekile
Saturday, 20.01.2018
10:25

Isti taj BBC je pre par dana preneo da je cista zamena u pitanju. Arsenalu ne ide nista sem igraca, plata za Sancheza je 270k nedeljno neto, bruto 350k. Sto se bonusa za potpis tice i za agenta, naravno da ce uvek naduvati cifre iz funti u evre pa onda samo staviti znak funte. Bonus je 15 mil funti za Sancheza i 5mil funti za agenta. Bonus ce ici u platu tokom trajanja ugovora. Ove brojke su preneli mnogo obavesteniji novinari od ovog Simona Stonea koji radi za BBC. Informisite se malo.

avatar
Jasminn
Friday, 19.01.2018
20:30

Sretno mu bilo. Kao sto sam rekao nije isto 25 mil za Mouru i 20 za Sanceza. Nadam se da ce vam donijeti puno trofeja. Al nekako nikako da zaboravim koliko je igraca napustilo Arsenal u zadnjih 10ak godina. Skoro niko nije nastavio sa onakvim partijama ko sto je imao u Arsenalu. Ili je max sezonu bio dobar pa propo.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 19.01.2018
19:02

Odlicno je prosao Arsenal,30miliona plus Miktarijan za igraca kojem bi vrlo uskoro istekao ugovor

avatar
Marko 90
Friday, 19.01.2018
18:46

Ronaldo posle poreza ima 21m, drugo Pogba ima vecu platu od Sanceza 17-17.5m ja ovde pricam o evrima...

avatar
Friday, 19.01.2018
18:33

kakve nebuloze. nikad nijedan klub nije objavio ugovor pre nego sto ga je igrac potpisao. ovo je nagadjanje nista vise. i za ronalda su pricali pre dve god da ce primat oko 600 hiljada bruto, pa gde je ta suma...i za pogbu 500 hiljada pa opet nista od toga. on tu platu moze samo da sanja. od pre neki dan sa 300 na 500 hiljada za dva dana..ajde bre uozbiljite se ili ne pisite uopste.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 20.01.2018
14:35

Nije bitna istina, bitno je napisati ovakvu vijest da bi ulazili (primarno) rivalski navijači i hejtali.nJer Junajted prodaje tiraž i stvara klikove, vazda bilo i biće.nNovinarstvo radi po principu 'pisanja da bi se pisalo' nebitno da li je nešto provjereno, potvrđeno. Samo pogledaj naslov, kao da je zvanično pa ovakav naslov.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 20.01.2018
15:00

Da, još čitam komentare o 'transparentnosti engleskih medija'. Izgleda da je izmišljanje priča radi prodaje novina transparentnost... U Engleskoj osim novinara koji su baš vezani za klubove/trenere niko ništa ne zna, jedan Sky Sports koji je bio simbol provjerenosti, oni kad bi objavili nešto to bi bilo gotovo, su postali takvi da promašuju redovno.nRealnost je da klubovi ne iznose toliko u javnost (i ne treba), jedino 'svojim' novinarima, koji ispostavi se jedini nešto i znaju. Ili imaš Di Marcija koji je Italijan ali očigledno sa odličnim vezama pa zna sve i svašta. Ostali, nula.

avatar
Saturday, 20.01.2018
14:44

istinu zboris...ronaldo svake nedelje prelazi iz reala, cak su i mesija selili u siti, krauc u celzi...al sto je najjace ove novinare u engleskoj niko ne svati ozb, osim nasih novinara 😂

avatar
neme
Friday, 19.01.2018
18:22

Aleksis gine na svakoj tekmi samo ne znam sta je radio tri godine medu onim luzerima on ce odraditi svaku funtu jer svima je jasno fa sirovina zvana Lukaku je dobra za PL protiv Wotforda Njukasla on bi u Liverpulu razbijao to mu je max.Za LS i titulu neophodna je top klasa a Aleksos to jeste.Isto je uradio i Fergi kad je doveoRVP a i uzeo PL.

avatar
Stabber
Friday, 19.01.2018
18:10

Sanceza sam uvek smatrao odlicnim ali skromnim fudbalerom, ali sada je pao u mojim ocima jer je toliko pohlepan za novacem, ali po meni je Azar mnogo bolji fudbaler samo sto mu zameram sto ne suta na gol vise kao sto to recimo radi Sancez

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 19.01.2018
18:02

Koliko ce se prodati Dresa Sancheza i Higuaina i Dybale ???

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 19.01.2018
17:27

Da nebi pojedinacno odg navijacima drugih klubova ovako cu..osjetna je ljubomora radi dolaska sanceza u junajted pljuju i pisu kako je pretplacen kako je.ovo kako je ono...a svi bi ga voljeli vidjeti u svom klubu.. ili bi navijaci celizija prije krouca i kerola nego sanceza? Zar liverpulovci nebi bilo idealno da se u timu mjesto kutinja nadze sancez? Ja ne znam zasto raspravljate o obestecenju i plati igraca pa sta nas briga koliko ko trosi ako ima nisu nase pare...mi ko navijaci zelimo top igrace u timu i da se borimo za trofeje to je cilj nas navijaca a ne da gledamo plate za to su drugi zaduzeni... zasto nije objavljeno za nejmara.mbpea.kutinja.van dajka..i to su ogromne cifre jednostavno tako je ako hoces na vrh dovedi vrh igrace i to je to. Navijam i da kupimo i dibalu za 200mil ako je potrebno ja sam navijac i hocu da mi je klub u vrhu i da osvaja prvenstva i LS briga me za cjenu igrace i plate. Sad posto uporno neki kazu da je sancez u 30 itd..da malo i to prodiskutujem 19. децембар 1988 to je sancezov datum rodzenja. Djeli ga 12 dana od 89 godista i onu nogama obzirom kolikl je jak ima 4 top sezone za to vreme i marsijal i rashword ce napredovati jos vise a doce jos novih klinaca.Na kraju potpuno razumijem ljubomoru navijaca drugih klubova jer junajted ce dobiti novu i ofanzivniju dimenziju u napadu. Sad bi svi platili i 500 da messi im dodze u tim i niko nebi reko preskup je itd.. nase je da navijamo a ne da brojimo pare pogotov kad ne znamo sta pise uugovorima tk necemo nikad ni znati.. za sanceza se do sad primjenilo bar 20 prica oko transfera i koliko to kosta tako da nema dokaza da je i ovo tacno.

avatar
Jasminn
Saturday, 20.01.2018
09:37
avatar
Milos95
Friday, 19.01.2018
17:05

Ode fudbal u k....

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 19.01.2018
16:50

Zamislite kakve "budale" vode ovaj Mancester koji vazi za "masinu"pravljene para...a sta bi tek bilo da je u njihovim upravnim strukrurama neko sa ovog sajta koji prosipa svoje ekonomske biseri,gde bi im tada bio kraj!?Svaki prelazni rok nekji igrac i njihov agent dobro"izmuze" klub pa ipak pored svega taj isti klub objavi rekordnu zaradu i glasi za jednu od najvrhusnkih sportskih brendova i najbogatiji sportski klub na svetu,i ko je tu blesav,ko zbunjen a ko normalan.Glavu dajem da bi svakji normalan navijac,ma sta i da znaci ta rec,ostalih klubova oberucke prihvatio Sanceza "u svoje narucje" al eto,ide u Junajted i misle da bi pljuvanjem umanjili njegov kvalitet i znacaj transfera,ne samo za klub vec i za ostale mladje igrace,posto svi znaju kakva "radilica" je isti taj Sancez.Eto,dok se vi zabavljate brojeci tudje pare ja cu da se zabavljam i uzivam gledajuci Sanceza u dresu Junajteda.Baj d vej,Pep do sada nista nije osvojio za razliku od izvikanog Murinja(koga i ja licno ne podnosim) ali eto...A da,nisam znao da Junajted svoje transfere i pregovore oko transfera obavlja javno,valjda preko prenosa na nekom kanali pa svako zna racunicu,ko sta placa ko dobija a ko gubi,eheee dugo ce H.K Andersen pleteti bajke za malu decu.

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
17:38

Primarna poenta nije sto ste ga preplatili vec zasto ste ga preplatili. Interesantnija mi je bila psihologija Murinja i uprave koji su ocigledno bili očajni da ga maznu Sitiju ispred nosa, makar ga debelo preplatili..Da je Pep zeleo Vardija isto bi Murinjo reagovao..To je malo pateticno!

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:33

U engleskoj je uvek sve transparentno, sve se zna, svaki transfer, svaka plata itd... Sad kad sam video ove sume, ja sam sokiran sta je Junajted pristao da plati. Ja ne umanjujem kvalitet Sanceza, jedan od najboljih igraca u ligi, mozda i na svetu. Voleo bih ga u Celsiju svakako. Ali na leto dzabe i plata da mu bude maksimalno 200k kao Azaru. Skroz bi narusio platnu strukturu kluba pa cek je to uradio i u Junajtedu, doduse oni i nemaju igrace tog nivoa pa da sad neko trazi poravnanje ali Pogba, Lukaku, De Hea sigurno nisu srecni. Ovo 20 miliona na ruke, 10 menadzeru takodje ne dolazi u obzir.

avatar
M.C.F.C.
Friday, 19.01.2018
16:48

Nije sigurno zbog velicine kluba

avatar
Filip MUFC
Friday, 19.01.2018
19:23

Ahahahaha cekaj da se ismejem, ahahahahahha kakva si ti bratina 😀

avatar
Amadeus
Friday, 19.01.2018
15:50

Nesto razmisljam citi utd da ce ga izneti sa terena ili odigrati celu utakmicu

avatar
Mak-Juventino
Friday, 19.01.2018
15:31

500 000 funti nedeljno ?!?! PL-astika

avatar
Medison
Friday, 19.01.2018
16:14

makedonce prvo nauci znacenje neku rec , pa tek onda je koristi al sa obzirom za kog kluba navijas u redu je

avatar
Андер Ерера
Saturday, 20.01.2018
14:30

300 hiljada funti će imati platu, ne vjeruj svakoj vijesti. Pozdrav

avatar
Medison
Friday, 19.01.2018
21:08

pratim fudbal i japanac bojim se da vas nista nisam pito lol

avatar
Japanac
Friday, 19.01.2018
18:24

Za onaj klub ko vam je uzeo igrac besplatno i onda prodao za 100 miliona,od kad je otisao Ferguson Utd je plastika svidja ti se to ili ne,bar da imaju rezultata,igraju bunker,sramota za fudbal,plus ovo nije sajt-nauci da pises srpski,ovo je sportski sajt...

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 19.01.2018
18:16

a ti nauci znacenje padeza

avatar
vojin denic
Friday, 19.01.2018
15:12

ljudi pa od prodaje dresova najmanje ide timu, vecina ide sponzoru u ovom slucaju adidasu.

avatar
myspace
Friday, 19.01.2018
15:04

Ne verujem pa arsenal ih odrao. Oni ako su sve ovo platili uprava da pakuje kofere. Za igraca koji je u 29god. kome istice ugovor za 6 meseci. i koji nije bas u formi kao prosle godine.

avatar
Filip MUFC
Friday, 19.01.2018
19:25

Sto? Sto su dobili 20 milki? Ovako bi ga na leto izgubili, a opet bi sve isto proslo, samo bez Arsenala.

avatar
myspace
Friday, 19.01.2018
23:20

dobili su 30m funti + Mihtarijana koga su platili 42m evra i da kazemo da Mihtarijana sada vredi 30m da . arsenal je zaradio otprilike 70m evra. za igraca koji odlazi za 6 meseci.

avatar
FanUnited
Friday, 19.01.2018
15:01

docekali vidjeli sve je ovo spekulacija .. imam osecaj da sancez (mozda) nece ni doci .. vec 2 nedelje kako ide u UNITED a nikako da stigne pesice da je dolazio stigao bi do sada ...

avatar
Маркус19
Friday, 19.01.2018
14:35

Ова трансакција трошкова је чиста глупост, небулоза. Није ни Јунајтед толико глуп да плати оволико само да би узео игрча Ситију... Плата ће бити око 400 хиљада недељно (баш доста), али мислим да ће нам се исплатити Алексис, како на терену, тако и ван њега, ту мислим на маркетинг. Дресови су већ почели да се продају, чуо сам да су цене јако високе, тако да ће велики део уложеног, верујем, оправдати и вратити. Само се плашим за Марсијала и Рашфорда, биће греота за њих да седе на клупи, и играју мање него што је то случај сад...

avatar
CaptainLeaderLegend
Friday, 19.01.2018
15:54

Ne znam da li si ikada kupio dres bilo kog igraca ali cena dresa Alexisa je ista kao i cena dresa Blinda. Pa nije to Gucci pa da ja nova kolekcika skuplja od stare

avatar
Jasminn
Friday, 19.01.2018
20:26

Dobio si plus al ipak znaj da ce Sancez da proda 20 dresova na svaki 1 Blinfov

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:35

Sta on zna sta je Gucci, Tom Ford to samo mi elita iz elitnog dela Londona nosimo ;)

avatar
Маркус19
Friday, 19.01.2018
17:49

Нешто ми се не чини да су упоредиви дресови Алексиса и Блинда... Но, нека ти буде.

avatar
Непобедиви
Friday, 19.01.2018
16:19

Jao, mnogo ljudi iznova i iznova pisu da dresovi otplacuju igrace. Nije to tako. Pa nije niko od sportskih brendova blesav da sponzorise neki klub, a da nema zaradu. To funkcionise na sledeci nacin. Na primer, Adidas daje Junajtedu 50m po sezoni + nekih 5-10% od prodaje dresova. Sve ostalo uzima Adidas. Nece sigurno da im daje 50m po sezoni, plus da prave dresove od kojih ce Junajted da ima zaradu, a samim tim i Adidas gubitak, jer i to pravljenje dresa kosta.

avatar
Djordjo COYG
Friday, 19.01.2018
14:33

30 mil i Mhtarijan za ugraca kome istice ugovor za 6 meseci odlicno smo prosli jos sve da se zavrsi oko Obamejanga i da izvucemo sezonu kako dolikuje

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:37

Nije ni 6. Poslednju utakmicu za Arsenal ce igrati 13. maja. Dakle za manje od 4 meseca. Ne verujem sta je uradio Junajted, da sam Murinjo bilo bi me sramota da se pojavim pred novinare.

avatar
Djordjo COYG
Friday, 19.01.2018
21:49

Po meni bi bilo idealno ovako da se zaigra od sld nedelje Remzi Vilsir Ozil Obamejang Lakazete Miki

avatar
Matic 21
Friday, 19.01.2018
13:23

ovo je dokaz gde fudbal ide, i da se sve vrti oko para, apsolutno sve.. zalosno, da platis igraca pred koji ima 6 meseci do kraja ugovora tolike pare i da jos igrac ulazi u 30..

avatar
Jasminn
Saturday, 20.01.2018
10:03

Pa sve ti se vrti oko para. Ako nemas para neces ni jesti, neces dobiti kvalitetnu zdravstvenu uslugu, banka ce ti oduzeti kucu....nema vise nigdje. Nema vise nigje socijalizma pa da ti lezis kod kuce a sve imas i dzabe zdravstvo i dzabe jesti. Danas i najvece firme zatvaraju svoja poszrojenja u svojim drzavama i otvataju fabrike u Maleziji, u Inzoneziji itd.... gdjr je jeftinija radna snaga tu i firme dolaze. Zasto je Njrmacka pocela pustati nas Balkance kod sebr zato sto cemo raditi jeftinijr nego Nemac. Sve se vrti oko novca. Cure od 20 godina udaju se za likove od 50+ zbog ljubavi? Aha jest bas. I mi mali ljudi gledamo kakvo auto imas, kakav mobitel, jel ti roba markirana itd....svi nesto glume a haj nek se jedan nadje koji je rekao sefu hej nemoj mi dati toliku platu to je puno. Ili de koji ovdje nebi promjenuo posao za 200 eura vecu platu a da nekazem za milione.

avatar
Kemp
Friday, 19.01.2018
13:17

Fudbal je izgubio smisao....

avatar
Непобедиви
Friday, 19.01.2018
12:48

Ma nije ova plata problem za njih. Imaju oni para. I to pare koje su oni zaradili, a ne zato sto je nekom doslo da se igra, pa je kupio klub i upumpao pare. Ali, zestoko pada ona Aleksisova prica da ide da se bori za trofeje. Jasno je da su pare u pitanju.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 19.01.2018
15:11

Lepo si napisao. Njemu da je stvarno stalo do trofeja, izabrao bi klub koji vec ima oformljenu ekipu koja je uigrana i pobedjuje. To je Siti u ovom slucaju. Hteo je on tamo jer su bili jedini ozbiljni kandidati za njegov potpis ali cim se umesao Junajted i ponudio vise para, ovaj se odma predomislio. Drago mi je sto dobijamo opasnog igraca al nervira me ovo razbacivanje parama. Nisu moje al preteruju zadnjih par godina.

avatar
MANUTD
Friday, 19.01.2018
20:38

Kakvo razbacivanje parama? Od ukupnog obrta novca, Junajted je klub koji daje najmanji postotak od istog na plate u celoj PL. 45%. Daj se malo informisi o klubu za koji, valjda, navijas.

avatar
vojin denic
Friday, 19.01.2018
15:15

namirisdao covek kintu video da se ovi napalili pa malo da ih izmuze. posle i tu ima da bude nezadovoljan sa taktikom i trenerom itd... kakvi crni trofeji da je hteo trofej otisao bi u siti i toliko.

avatar
MnogoRealanLik
Friday, 19.01.2018
12:46
avatar
Rikardo Roča
Friday, 19.01.2018
12:44

PSŽ,Real,United,Barcelona tri ekipe koje bacaju mega transfere. Sancez ih ošišao do glave,ali zato ima ljudi pa kazu,neka šiša,imamo mi para na pretek...

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 19.01.2018
15:12

Lose si izbrojao : )

avatar
Daniel Thierry Henry
Friday, 19.01.2018
15:34
avatar
CaptainLeaderLegend
Friday, 19.01.2018
12:44

Da je par godina mladji pa i da razumem ove astronomske cifre.. ali placace mu ovakav ugovor u 34 god zivota.. previse zaista iako je dobar igrac

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:40

Za dve sezone ce hteti da ga se otarase, ali ce on ladovina da sedi na klupi i uzima platu.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 20.01.2018
14:27

Ti stvarno vjeruješ da je Junajted pokrenuo priču preko svojih novinara o Kerolu i Krauču, iako je novinar po imenu Matt Law iz Telegrapha, čovjek blizak Čelziju (dovoljno pratim da znam, kao što je Džon Kros iz Mirrora blizak Arsenalu itd.) to prenio.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 19.01.2018
22:16

Ahhahah dali ti procitas koju kolicinu gluposti napises hahaha covjece mediji bliski junajtedu pa svi su bliski onda. Sky sport..telegraf...bi bi si... ne znam sta da ti kazem valjda nekad svatis koliko ti gluposti napises samo u jednom postu.

avatar
Los Vikingos
Friday, 19.01.2018
12:41

Koje pare covece....

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
12:41

Za igraca koji ima uskoro 30 godina i kome je vrhunac iza ledja? hahahahhahahhaahha Volio bi vidjeti Pepovu reakciju na ovo..Oplakao je od smjeha..Pep da je pokazao interesovanje za Vardija, Murinjo bi njega doveo i dao mu blesave pare! hahahahahha ne mogu vise...majke mi

avatar
Jack Rackham
Friday, 19.01.2018
14:14

Hahahahah pa takvim misljenjem liverpul nece ni osvojiti PL do 2145 godine, nego ce vecito biti nasa je sl sezona a realnost borba za cetvrto mesto

avatar
Jack Rackham
Saturday, 20.01.2018
12:55

Axwell - nz o cemu pricas ti, na kraju jeftinije ce ispati Sancez nego vas Kerol ili Benteke

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 19.01.2018
18:27

Da ti ja odg platili ste van dajka 75 mil a mi bai oko 30 mil a nema razlike medzu njima vrhunski stoperi i jedan i drugi...van dajk je visociji dok je bai pokretljiviji i igrao je i na beku dok dajk to ne moze igrati.. po racunici soton vas je osisao za 45 mil a niste nista boljeg stopera doveli od naseg koji je 30 mil.. dali si ti svjestan da ste doveli stopera po cjeni napadaca pa komentarisi to...

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
17:42

Uf uf uf kako smo arogantni..Super majstore uzivaj u tom obliku uspjeha..Veoma je relevantan..

avatar
Jack Rackham
Friday, 19.01.2018
16:28

I milijardu da ga plata moze im se kad su najjaci nece ni osetiti

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
14:54

Kojim misljenjem? Ovde je decko rijec o Sancezovom transfer u MU!! Kakve veze ima LFC sa tim?? Tabletice za smirenje i shhhh

avatar
theDarkKnightRises
Friday, 19.01.2018
12:37

Znaci neka kosta i milijardu ne daju navijaci nego Tim. A tim ima pare do neba tako da ima se moze se 😉 GGMU!!!

avatar
Plava Horda
Friday, 19.01.2018
12:33

Nista nisu naucili na slucaju Svajni. Vec vidim za godinu ipo, dve naslove kako Junajted ocajnicki pokusava da se oslobodi Sancezove velike plate. Ej pola miliona nedeljno? Pa gde je ta istorija da privuce igrace, ostalo im je samo parama da ih povataju, tuzno sta su postali.

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
14:57

Što se vise udaljavaju od Fergijeve ere to ce morati vise novca bacati na igrace jer ce to biti jedini nacin da ubjede nekog da odabere bas taj klub.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 20.01.2018
14:23

Van Dajk 75 miliona funti, najskuplji štoper u istoriji. Ubjedite vi Kutinja da vam ostane kada ste takva 'veličina'.

avatar
MANUTD
Friday, 19.01.2018
20:35

I posle Fergusona vi niste osvojili nijedan trofej, koliko je Junajted? Hoces ti da prebrojis? :) 75 miliona za stopera? Odakle?

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 19.01.2018
19:59

Stvarno da napise neki tim koji ne trosi ali vi ste pre par dana platili stopera 75 mil..keitu isto oko 80 mil o cemu ti druze pises to vi igrace dovodite za kikiriki?

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 19.01.2018
15:14

Pa kad je trener najveci trosadzija a realizator transfera Vudvord kojeg deru kako se kome cefne.

avatar
lonchy2909
Friday, 19.01.2018
12:33

Nista od ovoga nije tacno, u to sam ubedjen. Svaki dan, druge brojke su u pitanju. Kada sve zvanicno bude gotovo onda cemo znati prave cijene. Nema sanse da sancezu daju platu za 200 hiljada vecu od pogbe. U najboljem slucaju moze dobiti 350 000 hiljada i da pjeva.

avatar
Djordjo COYG
Friday, 19.01.2018
14:37

Druze ako je Runi uz svo postovanje za njega imao do prelaska u Everton 350.000 onda i Sanchez moze pola miliona

avatar
lonchy2909
Friday, 19.01.2018
20:04

Pa nije runi imao 350000 vec 280000 koliko ja znam.

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.01.2018
19:41

Ta pa Runijeva plate je tek sok. Cime je on to zasluzio? Azar da je karakter kao Mesi, Ronaldo, Nejmar, Sancez sad bi trebalo da trazi 600k nedeljno.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 19.01.2018
15:17

Nije isto. Runi je postao legenda Junajteda relativno brzo i svoje najbolje partije je pruzao tu. Tesko da ce Sancez kao neko ko tek dolazi imati vecu platu od Pogbe.

avatar
Mangus
Friday, 19.01.2018
12:16

Lose ste vi ovo izracunali. Iguain ima cistih 7 miliona, dakle neto ima duplo manje a ne 5 puya manje od sanceza. Drugo, pogba nije bio nista jeftiniji. 10 milionq godisnje neto, jos toliko za porez, 105 milki transfer i 20 zs rajolu. To jr isto koliko i sancez ako ne i vise

avatar
Barca4ever
Friday, 19.01.2018
12:12

Doveo je Murinjo i Milita u 30-oj godini zivota i zna se sta se posle desilo.

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
14:58

Nesto ne znam da je Milito imao pola miliona sedmicno..I to u Seriji a!? Jesi siguran? hmmm

avatar
MANUTD
Friday, 19.01.2018
20:34

Koliko je Milito doneo Interu na reputaciji i marketingu, a koliko ce eventualni dolazak Sanceza?

avatar
Barca4ever
Friday, 19.01.2018
17:00

Nisam akcenat bacio na platu vec na godine zbog toga sto mnogi komentarisu da je star i da nece mnogo pokazati. Jedno je sigurno a to je da ce verovatno pre Liverpula osvojiti PL.

avatar
mr.wolf
Friday, 19.01.2018
12:11

Kakva racunica.... Kao da je neko pao sa marsa.... a koliki je onda trosak za transfer Nejmara ? 220 obestecenje, plata 50 za 4 godine, bonusi, porezi.... 500 miliona ?

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 19.01.2018
15:19

Pa da ispadne sto veca brojka, deca se popale, krenu prozivke... Plastika, gde je ffp...

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 19.01.2018
21:58

Axwel, nista nije dato za obestecenje tako da nije strasno. Skup je Pogba za koga je isplaceno 105 miliona plus sto ima veliku platu. Sancez nece biti tu duze od 2 godine, zbrisace u Kinu ili Ameriku. Skupo je kad nekog platis papreno pa mu jos i jaku platu dajes, a ako dodje kao slobodan to za velike klubove nije nista.

avatar
äxwell
Friday, 19.01.2018
17:29

Realno da ga je Siti namamio(a mogao je lagano) na ovu platu onda djavolcici podigli rep i nasladjivali se..

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 19.01.2018
12:11

odakle bre ovolike pare?? ffp mora da radi

avatar
Jack Rackham
Friday, 19.01.2018
14:16

4 ovakva transfera i nece prekrsiti ffp, za razliku od PSG MU je institucija

avatar
CZYNWA
Friday, 19.01.2018
14:21

Postoje klubovi koji sami zaradjuju, od sponzorskih ugovora, prodaje dresova, tv prava, ulaznica... i ovo nije nista. A postoje i klubovi, koji trose pare zaradjene naftom, e za te klubove je i napravljen FFP.

avatar
Cko Dexx
Friday, 19.01.2018
12:09

Nejmaru je klauzula samo 222 sa platom i bonusima izbije preko 500 mil znaci 500-220=280 a nije 2nObjektivnost na nivou... Ko se sve bavi ovim poslom, ako racunas sve racunaj za obojicu jednako!

avatar
The Mou
Friday, 19.01.2018
12:02

Hahahah, prvo klub je srezao troskove plate 2 naredne godine Henrikha Mkhitaryana kojem ce Arsenal davati platu, pa te pare idu u budzet za Alexisovu isplatu. Ako se uzme u obzir da je Mkhi placen 40 miliona prije 2 god i da ide ga Mourinho mjenja za Alexisa koji je duplo bolji igrac trenutno, da Utd ne daje ni cent za transfer. Odlican posao Mourinha i uprave. Kad skontas recimo da je jedan Van Dijk placen 83 mil eura, a o njegovoj bruto plati nijedan medij nece pisati, a o visini transfera se pricalo 1.5 dan, onda shvatis da je ovo odlican posao. Na kraju , Utd ne trosi pare ni Emirata , ni Katara , nitì ruskih gasovoda naftovoda. Klub sam sebe finansira svojim imenom, tako da im se moze i aBd Dybala na ljeto za jedno 200 milki pa tek onda da se ina o cemu pisati. Dosta je bilo prosjecnih panjeva u Utdu.

avatar
Rolo_MC
Friday, 19.01.2018
16:01

Kako ni cent a 30 mil. uz Mikija Aresnalu i jos 10 Filevicu.

avatar
Rikardo Roča
Friday, 19.01.2018
18:41

100,200,300,ali samo svoje. Deru agenti MU ko ovce. E 200 mil za igraca od 30 god. sa svim troskovima....smejurija

avatar
The Mou
Friday, 19.01.2018
17:30

Koji relevantan medij je to prenio daj link?Samo bgti nemoj lijepiti vijesti Daily mail,Daily Star i ostale nebulozne sportske medije, informisi se pa onda pisi. Nece nista dobiti Arsenal ide zamjena, igrac za igraca. Sto se tice honorara za agenta, moguce 5 mil da ce dobiti i to je to.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 19.01.2018
12:00

Drugim recima njih godisnje Sancez kosta oko 20m,to sto placaju porez,zamisli takav zakon,a dobili igraca za dzabe.

avatar
VANDAL_boys
Friday, 19.01.2018
11:58

Kako god, Sancez je top pojacanje. I dokle cete pojedini da se seljacite da l je platio šeik ili ovako ili onako.

avatar
jack wilshere
Friday, 19.01.2018
11:52

Ja gledam iz pozicije Arsenala.. 30mil plus igrac koji vrijedi bar 30, makar u ovim vremenima.. To je 60miliona, za igraca kome ugovor istice za 6 mjeseci.. To je apsolutno odlično... Sancez bi do kraja odigrao jos mozda 20ak utakmica, znaci za svaku tu njegovu neodigranu smo dobili po tri miliona.. nVidjecemo kako ce se uklopiti, mozda bude novi Ronaldo, a mozda i novi Di Maria ili Depay... Ne znam bas kako ce se AS snaci u sistemu gdje nema potpunu slobodu, i gdje nece moci siriti ruke ako jedan napad ne bude isao preko njega..

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 19.01.2018
15:25

Ja mislim da je njega Murinjo doveo da bude taj igrac koji ce imati slobodu u napadu. Nemamo mi takvog igraca, Marsijal bi mozda mogao da postane, Rasford je nezreo, ima odvratno ponasanje, Lukaku sa loptom ne zna nista, Pogba mora da se vraca nazad...

avatar
NIKE
Friday, 19.01.2018
11:47

Igrač kome ističe ugovor za 4 mjeseca, plaćen 220m evra sa svim porezima, je najbolji posao Arsenala u ovom vijeku. Venger upotpunosti prešao igricu.

avatar
Adnan
Friday, 19.01.2018
14:01

Jel razumijes da te pare idu Sancezu,a ne Arsenalu?

avatar
Jack Rackham
Friday, 19.01.2018
14:18

Ne, precice te vi kad vam dodje Krauc

avatar
REAListaee
Friday, 19.01.2018
11:45

Pogresno si to tigre izracunao. Onda racunaj isto i za nejmara. 220 mil transfer + plata za trajanje ugovora i bonusi. I td

avatar
amigo999
Friday, 19.01.2018
11:44

Man U je fenomenalan za sisanje...Uzmu im bogatstvo za nista....Sancez je u uzasnoj formi i polako postaje star...Coveka ove polusezone nema u top 10 strelaca...

avatar
Red Legend
Friday, 19.01.2018
13:23

U Seriji A nema igraca koji je priblizno dobar Sancezu, nego da te pitam, da li se u Juventusu jos smiju zbog transfera Pogbe?

avatar
Rolo_MC
Friday, 19.01.2018
16:02
avatar
CZYNWA
Friday, 19.01.2018
14:40

Dzeko ? Beloti ? Pa daj tebra malo realnosti. Aleksis je nista losiji od Dibale (samo je dosta stariji), a otprilike u taj rang upadaju i Ikardi i Iguain.

avatar
amigo999
Friday, 19.01.2018
14:09

A za Pogbu nemogu da prerstanu da se smeju:)...To je tada bilo kao danas 200 mE i sto je najtuznije uzeliga za dzabe od bas Junajteda....Kakvo sisanje!!!

avatar
amigo999
Friday, 19.01.2018
14:07

Evo 5 boljih napadaca : Ikardi,Igvain,Dzeko,Belotti,Dibala....

avatar
Susaeta
Friday, 19.01.2018
11:42

Nije ovo za Mancester nista, s obzirom da je pola ovog na rate. Najbogatiji su klub na svijetu, a Sancez ima da kida u to sam siguran! Murinjo od njega ima da napravi masinu i u odbrani i u napadu, kao sto je uradio isto to sa Etoom u Interu. A Sancez to moze, jer je spreman kao bik! Volio bih da odu sto dalje u LS, nedostaje Mancester u zavrsnici!

avatar
bebel
Friday, 19.01.2018
12:12

Jest, već vidim Alexisa kako uklizava na mjestu beka, kao što je svojedobno radio i Eto. To je Mourinhov specijalitet, od centarfora pravi beka, a o playa stopera...

avatar
Rikardo Roča
Friday, 19.01.2018
13:53

Ti znaš jel' na rate i kod koje je banke... I kako nije mnogo za igraca koji za nekoliko meseci puni 30 godina. Toliko ulaganje da je Nejmar,Azar i Mbape,ali igrač od 30 leta. Strašno 220 miliona projekat ....

avatar
Андер Ерера
Friday, 19.01.2018
11:40

Ovakve brojke se iznose samo kad je Junajted u pitanju. Ali svejedno, velik klub daje velike plate svojim igračima, prirodno.

avatar
Lucifer
Friday, 19.01.2018
12:33

Plastika ste postali ;)

avatar
Андер Ерера
Saturday, 20.01.2018
14:08

Važi ako Lucifer sa sajta sportske.net kaže da smo plastika to mora da je tako, takav stručnjak ne griješi.

avatar
Plava Horda
Friday, 19.01.2018
12:38

Znaci sad su i City i PSG veliki klubovi? Veci od Intera i Milana? Ili samo vrsis manipulaciju podacima kako ne da ubedis druge, vec sebe da je ovoliko trosenje OK? Kada je letos City trosio bilo je unistavanje fudbala, kada to radi Junajted onda je to veliki klub. Junajted ima monopol na veliku potrosnju, jedino oni smeju to da rade? Licemerje lvl 1000