Zaza se vraća u Seriju A?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.04.2018.
00:04
Izvor: Sportske.net

Italijanski napadač mogao bi ovog leta da se vrati u domovinu.

EPA/KAI FOERSTERLING
EPA/KAI FOERSTERLING

Povezane vesti

Valensija je letos za 18 miliona evra otkupila ugovor Simonea Zaze od Juventusa, a Italijan je fantastično počeo sezonu.

U prvih 10 kola postigao je devet golova, proglašen je i za najboljeg igrača u septembru, ali je usledila povreda kolena, koja ga je omela da nastavi u sjajnom ritmu.

U nastavku je postigao samo tri gola, svega dva u 2018. godini, pa mu je od strane stručnog štaba saopšteno da naredne sezone neće dobiti veću minutažu, kako je Italijan zahtevao.

Tako je dobio i odrešene ruke da napusti klub, danas je navodno na sastanku u prosorijama kluba sa "Mestalje" takva odluka donešena, a "Kalčo Merkato" piše da su za usluge bivšeg napadača Sasuola, Juventusa i Vest Hema zainteresovani Roma i Milan.

Valensija će naredne sezone najverovatnije igrati i Ligu šampiona, posle nekoliko godina pauze, ali uprkos tome će biti primorani da prodaju pojedine igrače, zbog problema sa FFP.

Tako bi Zaza mogao da im reši deo problema oko Finansijskog fer pleja, videćemo koliko su "Rosoneri", koji takođe imaju problema sa FFP i Roma biti spremni da ponude.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 26.04.2018
07:36
avatar
El_nikolic
Thursday, 26.04.2018
00:09

Kako to da Valensija ima problem sa FFP, ili Roma? A Psg dovodi dva igraca za 300 i neki milion evra i nikom nista..

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 26.04.2018
13:36

I jos su lazirali taj sponzorski ugovor, nedavno je otkriveno da je naduvan...

avatar
Стефан Стојанчевић
Thursday, 26.04.2018
15:09

eh da je samo psg i sitiju se gleda kroz prste...a kada milan,inter,valencija,marsej,hoffenhaim,wolfsburg i jos mnogi kad oce da uloze neke vece pare i da naprave tim odma se javlja fpp i lupa zabrane u startu se videlo da uefa gleda kako samo da zaradi...a za bolji fudbal i uravnotezene lige koga briga