Završeno - Roma dovela štopera Intera!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.07.2016.
10:41
Izvor: Sportske.net

Rimljani se pojačavaju, potpuno će promeniti odbranu.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Rimljani su dogovorili dolazak Žuana Žesusa. Brazilac koji je prošle godine izgubio mesto od Murilja i Mirande, tandema koji je stigao u letnjem prelaznom roku će na pozajmicu u "Vučicu", a "žuto-crveni" će imati priliku da otkupe njegov ugovor.

Sada se očekuje i potpis Martina Kaseresa, Urugvajca kome je istekao ugovor sa Juventusom, pa će Spaleti dobiti dva iskusna igrača u poslednjoj liniji.

I to nije sve, izgleda da je završen posao oko odličnog Dijavare iz Bolonje koga je želeo Juve.

Za ovog igrača koji se potpuno afirmisao prošle sezone Rimljani će Emilijanima platiti 12 miliona evra, a poslaće i mladog Sadika na pozajmicu na "Dal'Aru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No ®ules
Friday, 08.07.2016
16:33

Jesus moze jos da napreduje, i nece me zacuditi ako ga Roma sledece sezone proda za duplo vecu cijenu, moze da igra stopera i beka. Bolje da su otisli Andreoli, Palasio, Melo, Nagatomo..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 09.07.2016
12:11

ajde budi posten pa jel ima neko kome mozete uvaliti Mela i Palacia kao sto ste nama onog lika od Hernanesa Ne mozete uvjek uspjeti i jednom je dovoljno ha ha

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 10.07.2016
12:48

ne kuzim zasto svi vi interisti imate protiv onog vaseg japancica meni je on sasvim ok igrac i nije sklon kiksevima on je dobar igrac skroz

avatar
No ®ules
Saturday, 09.07.2016
18:42

Melo ce dobro doci nekom osrednjem klubu, uporan je, iskusan i drzak, dok je Palasio najveca enigma. Nisam jos procitao da je iko pomenuo njegov odlazak sto je strasno. Nadam se da lete jos i N'tomo, Ranokia, Andreoli, Manaj i Dodo.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 08.07.2016
16:13

..zao mi Zezusa,veliki navijac Intera,ono sto je odigrao odigrao je srcano i sa velikom strascu! Kad je dosao sa 18-19 godina izgledalo je da ce izrast u najjaceg stopera na svijetu,medjutim nazalost stagnirao je zadnjih nekoliko sezona!

avatar
mak_juventino
Friday, 08.07.2016
11:12

Diawara je odlican , Caceres isto , Zabaleta ... Zesus , ne znam bas