Završeno, Pep dobio šta je hteo, sad se čeka povratak štopera posle sedam godina!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.06.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net

Siti je doveo igrača koga je želeo, sada sledi iznenađenje?

EPA/DOMENIC AQUILINA
EPA/DOMENIC AQUILINA

Povezane vesti

Čekalo se da Napoli kupi Fabijana Ruiza iz Betisa, odnosno da plati klauzulu, izgleda da je sa igračem sve dogovoreno. Sada sportski direktor Đuntoli ima zeleno svetlo od gazde De Laurentisa da proda Žorginja.

Transfer će iznositi oko 60 miliona evra, Brazilac koji je odrastao u Italiji biće novi lider na sredini terena što je odmah izazvalo glasine o odlasku Ilkaja Gundogana u Bajern.

Upravo bi iz Bajerna trebalo da se vrati Boateng.

Naime, malo ko se seća da je nemački reprezentativac bio član "Građana", ali ga je mučila povreda, nije se snašao pa je otišao u Minhen.

Sada je mnogo iskusniji, ima 29 godina, želi novi izazov i da opet radi sa Pepom. Bajern je spreman da ga proda, Gvardiola nema baš poverenja u Stounsa posle prethodne sezone i razmišlja o dovođenju štopera.

Da li će se posle sedam godina vratiti u Siti za koji je te nesrećne godine odigrao samo 16 utakmica ostaje da vidimo. On se inače povredio, tako što su ga kolica sa pićem u avionu, po povratku sa Mundijala iz Južne Afrike udarila u koleno, pa je mučio muku sa tom povredom čitave sezone u Sitiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke