Završeno, ovo je novi golman Rome!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.07.2018.
08:04
Izvor: Sportske.net

Potpis sutra, dogovor pao sinoć, ovo će biti naslednik Alisona Bekera na golu Rimljana.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Roma je dovela veterana Mirantea, ali on će biti rezerva, pošto su prodali Alisona za svetski rekord, usledila je grozničava potraga za čuvarom mreže.

Pominjano je nekoliko imena, čak i Donaruma, ali u klubu nisu želeli da pregovaraju sa Rajolom, uz to, golman Milana je preskup.

Takođe, pominjan je Areola iz PSŽ koji je izgubio mesto dolaskom Bufona, ipak, Monći je isterao svoje.

Njegova prva opcija bio je golman "Lavova" iz Kopenhagena i prvi čuvar mreže Švedske, Robin Olsen.

Danci su zacepili sumu od 16 miliona, pregovori su okončani sinoć, Kopenhagen je popustio, odlučila je želja igrača. Olsen će se za 11 miliona plus bonuse preseliti u Rim.

Ovaj div među stativama (visok gotovo dva metra) je ranije branio za PAOK i Malme, inače bio je na meti danske reprezentacije pre par godina, ali je odabrao da čuva gol Šveđana, iako su mu roditelji Danci. On je odrastao u Švedskoj i opredelio se za ovu reprezentaciju za koju je debitovao 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 23.07.2018
11:47

zanimljivo resenje....cak sta msm da milan treba da se ugleda na rimljane i da gradi tim pocevsi od drugih pozicija....golman je bitan ali svakako ne toliko bitan sraf!

avatar
JC\'90
Monday, 23.07.2018
08:32

Zna Monci sta radi, svaka cast. Za 2-3 godine ce doneti Romi minimum duplu zaradu od prodaje pojacanja koja su sas doveli.