Završeno, Kinezi se složili, Milan doveo prvo zimsko pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 31.12.2016.
10:05
Izvor: Sportske.net

Pristali i Englezi, pa je Galijani uspeo da pojača ekipu praktično prvog dana prelaznog roka.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Đerar Delofeu će već sutra, prvog dana nove godine postati igrač Milana. Pozajmica do kraja sezone je dogovorena, složio se Everton, a "befel" je stigao iz Kine, konzorcijum koji će otkupiti klub od Berluskonija se takođe saglasio.

Španac je kod Kumana dobijao šansu na kašičicu, počeo je samo jedan meč u PL i želeo je da napusti "Gudison".

Nekadašnji fudbaler Barselone pamti i bolje dane među "Karamelama", navodno je već razgovarao sa Montelom i dobio obećanje da će imati minutažu. Imao je i ponude iz Španije, pričalo se o La Korunji, uz dres Barselone čiji je dres obukao samo dva puta, ima i jednu odličnu sezonu na pozajmici u Sevilji.

Šta planira Montela?

On bi sa Susom i Delofeuom mogao da pređe na klasičnih 4-3-3, gde bi pored dvojice Španaca po bokovima, najistureniji bio Baka, ili Lapadula i Niang kao alternative.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuta Bugarin
Monday, 02.01.2017
12:11

Nekako imam osjecaj da ce da razvaliti u Milanu.

avatar
Saturday, 31.12.2016
16:08

velika greska...nikako Serija A xD ali dobro ako vec zeli da unazadi svoju karijeru neka ide....

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 31.12.2016
11:42

Na sta je Milan spao, da kupuje igrace koji ne igraju ni u Everton u prvo postavu jos mu garantuju minute... Nadam se da ce biti duplo bolji nego sto je bio u Evertonu, ako misli nesto da uradi

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Saturday, 31.12.2016
12:49

Ne verujem da mu je garantovana minutaza (vidis da i cak u tekstu pise navodno), umesto koga da igra? Da ce igrati vise nego sto je igrao tamo, mozda i hoce, pisem to iako ni ne znam koliko je igrao.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Saturday, 31.12.2016
11:39

Sad jos stoper i dva veznjaka (najmanje jedan pod obavezno), ali i napadac jer verujem da ce u klubu shvatiti da od malog nianga nema nikakve vajde.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 31.12.2016
14:08

sto se napadaca tice njega mzemo pazariti ako niang ode.....sto je zelja vecine koja bar malo realno gleda na stvari....on nije igrac za velika dela i ekipe....a djerar....pa msm da je bolji od francuza.....po partijamo koje sam gledao....i da se razumemo....barsina skola retko dak promasi s igracima ali losa karma je sto je barsa klub koji trazi sve i odmah....napadac...da se vratimo milanu.....mogao bi da bude veoma dobar za 15-20 mil....plus ustede na platama a ako se odobri i neki milion vise od kineza a bilo je price.....mozemo imati uz baku.....jos jednog asa

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Saturday, 31.12.2016
15:55

Samo da ne bude Lakazet:-D mali niang nikad nije ni trebao da igra po krilu, to je greska svih trenera koji su ga tu stavljali, ali i posledica toga sto mi vec duzi niz godina kuburimo sa krilima, a sto je opet posledica toga da ih do sad nismo nesto preterano ni koristili:-D Decko je neko ko uvek treba da se krece na liniji ofsajda i da igra ili sam u napadu ili uz nekog pored (i ispred) sebe, ja mu zelim da sebi pronadje srecu i poziciju, ali to sigurno nije u Milanu jer on za Milan kvalitet ne poseduje.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Saturday, 31.12.2016
11:30

Ne verujem da ce decko (odmah) zaigrati u prvom timu, ne moze tu niko tako lako da istisne Bonaventuru, a ne bi bilo dobro ni da Bona predje na AMC i tu sad treba forsirati Matija Fernandeza. Ovaj je tu prvenstveno da pojaca konkurenciju, imajte u vidu da je doveden bez opcije da ga posle otkupimo sto ima i svojih prednosti i izvesnog i odredjenog opravdanja.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 31.12.2016
11:15

Kako moze biti zavrseno, kad Everton nece da ga pusti na pozajmicu bez prava otkupa?