Završeno? Juve ima novu "devetku", debi već za vikend? Suarez se okreće najvećem rivalu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.09.2020.
08:00
Izvor: Sportske.net

Juventus i Roma će danas dobiti nove napadače, "El Pistolero" i dalje gleda ka Italiji, ali je promenio izgleda pravac. No, male su šanse da stigne u Seriju A.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Stvari su završene, Edin Džeko će danas potpisati ugovor sa Juventusom, a Pirlo čak planira da Bosanac debituje, makar u drugom poluvremenu već u nedelju protiv Sampdorije.

Milik je pristao da pređe u Romu, mada ga čeka pregled, sećate se da je imao problem sa kolenom, ako prođe testove postaće novi napadač Rome.

Juventus koji je zvanično raskinuo ugovor sa Iguainom i na čitavom poslu izgubio oko 18 miliona evra za četiri godine, će Džeka platiti 15 miliona Romi, Bosanca čeka dvogodišnji ugovor vredan 7.5 miliona.

Mnogi su sumnjičavi, ali Pirlo insistira na "Dijamantu" smatrajući da će se sjajno uklopiti sa Ronaldom.

Šta je sa Suarezom?

On je položio test u Peruđi juče i odmah se vratio u Barselonu, ali izgleda da je Juve odlučio da ne čeka i da uzme Džeka.

Sada italijanski mediji pominju da bi Inter mogao da uđe u trku za "El Pistolera", ali to su nagađanja, preskup je, Inter nema novca, a i već su formirali napadački kvartet, mladi Pinamonti se vratio u klub, i biće četvrti u rotaciji iza Lukakua, Lautara i Aleksisa Sančeza.

Juventus želi još mladog Keana koji posle loše sezone u PL hoće da se vrati u klub i time bi završili prelazni rok kada su dolasci u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dajana
Friday, 18.09.2020
14:27

Napokon prava devetka u Juventusu što je falila prethodne dvije sezone,svjetska klasa Dzeko kompletan napadač što pokazuje statistika u Romi 215 utakmica 106 golova i preko 50 asistencija.Mislim da će se savršeno uklopiti sa Ronaldom i Dibalom.

avatar
Dajana
Friday, 18.09.2020
14:06

Napokon prava devetka u Juventusu što je falila prethodne dvije godine,svjetska klasa Dzeko kompletan napadac što pokazuje statistika u Romi 215 utakmica 106 golova preko 50 asistencija, plus iskusan mislim da će se savršeno uklopiti sa Ronaldom i Dibalom.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 18.09.2020
13:28

Jos Kean , a ako ide Kedira , onda i Lokateli ...

avatar
Gile sile pravi
Friday, 18.09.2020
12:20

Kad se to Pinamonti vratio u Klub ? Nigde to Inter nije objavio, takodje bih pitao, zasto se Suarez pominje kao moguca meta Intera kad smatrate da mema osnove za taj transfer - Interu je treba nesto mnogo bolje od Pinamontija za cetvrtog napadaca neko kao klasican dzoker - nekad je Hulio rikardo Kruz bio na klupi kao provoklasni dzoker i u toj ulozi postozao po 15 golova po sezoni, sad je to neki klinac koj nema slifa za tako nesto, Inter mora da udeve old skhol opet - Kavani je morao da bude taj covek sa klupe, ali od toga nece biti nista

avatar
JC\'90
Friday, 18.09.2020
08:05

Najvise bih voleo da vidim Suareza u Atletiko Madridu ili u Liverpulu kao prvog spica, a Firmina u rotaciji.

avatar
Oldboy
Friday, 18.09.2020
08:03

E ovo bi bilo već nešto, ali nema od toga ništa