Završeno, Juve doveo još jednog štopera!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.07.2019.
21:19
Izvor: Sportske.net

Posle Turčina Demirala, stigao i Argentinac, ipak bomba se očekuje tokom nedelje...

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Novo pojačanje Juventusa, završen je još jedan posao, stigao novi štoper za budućnost. Nakon Turčina Demirala, u utorak će potpis staviti Kristijan Romero.

Talentovani argentinski štoper je odigrao odličnu sezonu u Đenovi, u utorak će proći lekarske preglede, ali je teško verovati da će ostati u klubu.

On će biti na pozajmici naredne sezone, verovatno i dalje u Đenovi, dok će Demiral putovati sa Juventusom na pripreme, on bi mogao da se izbori za mesto u rosteru.

Ipak, najveće pojačanje u poslednjoj liniji bi trebalo da bude Matijs De Liht, Holanđanin će sutra biti na treningu Ajaksa, ali je dogovorio uslove sa italijanskim šampionom i sada čeka da se klubovi nagode oko obeštećenja i da se preseli u Torino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Monday, 08.07.2019
09:33

Mislim da treba razmisliti o prodaji Bonucija i dobroj zaradi dok se još može. Bonuci nije igrač kao od pre dve sezone kada je bio najbolji štoper na Čizmi i jedan od naj u Evropi. De Liht dolazi na njegovo mjesto, tu je neprikosnoveni Kijelini. Rugani i Romero treba da služe kao rotacije. Dakle prodaja Bonucija definitivno!

avatar
Z
Sunday, 07.07.2019
22:18

Ovi ljudi rade toliko dobar posao....voleli ih ili ne IQ im se mora priznati

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 07.07.2019
21:37

tu vjerovatno pogrijesiti ni ne mozes Ako ne dode do prvog tima jednog dana vratit ces lovu glatko E sad da li je fer da netko kupuje igrace I salje ih po pozajmicama to je drugo pitanje ali legalno je pa onda ...