Završeno, Barsa prodala napadača, Nejmar za korak bliži!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.07.2019.
08:51
Izvor: Sportske.net

Katalonci su počeli da pune kasu, videćemo da li je sledeći sjajni Hrvat.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Narselona je uspela da se oslobodi jednog od igrača na koje Valverde nije računao. U kasu su uneli 40 miliona evra, Zenit je dogovorio transfer Malkoma.

Rusi će platiti još pet, ako Brazilac aktivira neke klauzule, a on je zanimljivo, odbio ponudu Evertona. Novac je u pitanju, naime, u Rusiji će zarađivati 6 miliona evra neto, to nijedan drugi klub ne može da mu ponudi.

Podsetimo, stigao je iz Bordoa, Barsa ga je bukvalno u poslednjem trenutku preotela Romi, ali nije dobio pravu šansu kod Valverdea.

Malkom će osloboditi i mesto za stranca, pa je i to korak bliže Nejmaru. Ali, nije dovoljno, treba prodati još najmanje dvojicu igrača.

Kutinjo nema ponuda, a Rakitić navodno ima dve, iz Engleske i Italije, od Junajteda i Intera. Cena je 50 miliona evra, Barsa mu neće ponuditi novi ugovor, a skrenuta mu je pažnja da neće biti standarda.

Priča se i da je Umtiti na prodaju, da bi Junajted na kraju, ako ne uspe da dovede Megvajera, mogao da se okrene Umtitiju.

Bilo kako bilo, u Parizu su potvrdili, makar tako pišu francuski mediji da Barselona želi Nejmara, ali i da je ona jedini klub koji se raspitivao o uslovima za Brazilca.

Cena ostaje 180 miliona evra, PSŽ ne prihvata nikakav kusur u igračima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalcit
Thursday, 01.08.2019
13:12

Sjajni hrvat.Humoristi.Nije sjajan nego je sporiji od puža.

avatar
P. S.
Wednesday, 31.07.2019
14:25

Nakon ovoga 'završeno' očekujem da za 2-3 dana pročitamo kako je 'skoro sve dogovoreno' i da je ostalo 'još samo da se utanače uslovi oko primanja, bonusa i klauzula'.

avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 31.07.2019
11:01

Nece za Rakitica dobiti nikad tih 50mil, jeste dobar igrac ali ima 31g. Ako ga se zele osloboditi mogu ocekivati nekih 30 do 35mil ne vise. Mislim da je veliki riziki po MANU dovodjenje Umtitija. Povrede su ga unakazile ove sezone sto se vidi i po njegovoj vrijednosti koja je opala skoro za duplo. Ako bi ga pustili za 40mil ili pozajmicu sa pravom otkupa vrijedilo bi probati.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 31.07.2019
09:44

Jel se slozio kmessi da se proda malkom, novo kmecanje ne bih podneo