"Zašto ne", pitaju se Katalonci, Barsa će imati najbolji napad u istoriji fudbala?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.06.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Morali bi da se odreknu nekoliko igrača, mediji pišu da će biti napravljen kompromis između svlačionice i klupskih čelnika!

Povezane vesti

U Barsi su podeljeni zbog Nejmara, što je i razumljivo, veći deo svlačionice, predvođen onim najuticajnijma poput Mesija i Pikea svim srcem navija za povratak Brazilca. On nikada nije krio prijateljstvo sa pomenutom dvojicom i Suarezom.

Međutim uprava nije sigurna, Valverde smatra da treba dovesti Nejmara i Grizmana, prodao bi Kutinja, ali sa druge strane trebalo bi žrtvovati i Dembelea, verovatno još par igrača iz drugog plana.

Mesi, čija se često sluša veruje da bi sa jačim napadom Barselona vratila svoj stil igre, njemu se žuri, nije mu ostalo puno vremena, želi da poslednjih nekoliko godina u karijeri obeleži na najbolji način, žetvom trofeja.

Računica je jasna, PSŽ bi verovatno pristao na novac i Dembelea, ali bi taj novac morao da bude oko 150 miliona evra. Da li je ekonomski isplativo, teško je reći, čak i ako Nejmar smanji platu.

Pisali smo već o razlozima za i protiv njegovog angažovanja, a što se Grizmana tiče, tu je situacija obrnuta, igrači ga ne žele, Bertomeu je presekao, platiće klauzulu za Francuza.

I on će imati ogromnu platu, 17 miliona evra, ali bi odlazak pomenutog dvojca, Kutinja i Dembelea, kao i prodaja Malkoma, Rafinje, golmana Silesena, verovatno značila da Barselona ima novac za dva sjajna napadača.

"Zašto ne", pita se "Mundo Deportivo", najavljujući trio Nejmar-Mesi-Grizman, i Suareza kao super rezervu.

Ali, i dalje ostaje PSŽ, tačnije pitanje da li bi želeli da prodaju Brazilca, mada sa druge strane, čini se da bi time, osim zarade, rasterećenja budžeta i promovisanja Mbapea u prvog igrača tima, dobili sredstva da dovedu između ostalog i De Lihta, kao novog komandanta odbrane. Oni hoće da plate i proviziju Rajoli, kao i 80 miliona Ajaksu, a De Liht bi dobio ogroman novac za ugovor...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 01.06.2019
13:35

Nema sanse da dovedu obojicu, zapravo jednake su sanse kao da i Real dovede Hazarda i Mbappea...

avatar
Lasana
Saturday, 01.06.2019
12:07

Ovo bi bio uvod u raspad sličan onom iz 2007 - Mesi, Eto, Ronaldinjo, Anri

avatar
Jean-Luc Picard
Saturday, 01.06.2019
11:28

I onda dodje Klop i opet vas nakanta jer ne znate da igrate kad vas neko pritisne :P

avatar
Misosesic
Saturday, 01.06.2019
11:23

To je zamjena Dembele,Kutinjo za Nejmara i Grizmana još bi se opteretio platni budzet i plus nekih 200 miliona za transfer,rasprodali bi klupu i extra prvih 11 bi moralo da igra celu sezonu.Samo napred navijamo za vas.

avatar
Tata Messi
Saturday, 01.06.2019
11:20

Ovo nema sanse da se dogodi.Svejedno dzaba super napad kad je odbrana super losa.Zivi primer Argentina.

avatar
Budarrr
Saturday, 01.06.2019
11:02

Najbolji napad u istoriji fudbala imali su Madjari pedesetih godina. Tačka

avatar
Südkurve München
Saturday, 01.06.2019
10:39

To nije najbolji napad, vec najvece medijske zvezde napad Barselone bi bio