Zašto Junajted i Totenhem žele da "operacija Nejmar" bude uspešna?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 12.09.2018.
21:43
Izvor: Sportske.net

Da li bi to bilo previše?

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Nakon što je Kristijano Ronaldo otišao iz Reala i potpisao za Juventus, glavna zvezda u Realu je postao Geret Bejl. Velšanin je to opravdao dobrim partijama na otvaranju sezone, ali navijači se čude kako to da Florentino Perez nije doveo neko ogromno pojačanje i izdvojio ogromnu sumu novca samo kako bi pokazao kakvu moć ima "Kraljevski klub".

Svi znaju da je ogromna želja predsednika Reala Brazilac Nejmar, ali da li je Perez spreman da napravi takav korak i da ponovo postavi neke nove granice kada su fudbalski transferi u pitanju?

Real nije uspeo da dovede Nejmara iz Santosa, on i njegov otac su se odlučili za Barselonu, iako ga je bukvalno cela Evropa jurila, on je na kraju odlučio da želi da igra na "Nou Kampu" sa Mesijem. Upravo zbog tog Mesija, Brazilac odlučuje da promeni sredinu i da ponovo napravi potrese na fudbalskoj pijaci. Ovoga puta, kako bi izašao iz Mesijeve senke, on za 222 miliona prelazi u prebogati PSŽ. Da li se sprema i treći put da uzdrma ceo svet, a sve to da bi obukao dres "Kraljevskog kluba"?

Jedno je sigurno, Junajted i Totenhem bi želeli da dvadesetšestogodišnji Brazilac pređe u redove Real Madrida, a zašto?

Razlog je jasan, Geret Bejl je u pitanju.

Bejl

Dovođenje Nejmara bi značilo da Perez mora da se odrekne Bejla, a tada bi "Crveni đavoli" i "Pevci" krenuli u poteru za ovim igračem. Totenhem bi želeo da vrati igrača koji je doneo toliko radosti ovom klubu i njihovim navijačima, dok Junajted ne bi žalio novca za Velšanina.

Da li će Perez želeti po svaku cenu da njegova "operacija Nejmar" bude uspešna?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 13.09.2018
14:14

Previse je to novca nikad nebi dao toliko za njega

avatar
Rooster
Thursday, 13.09.2018
01:10

Ovaj Bejl dodje kao neka potpora Ronaldu, Neimaru, i slicnim igracima. Tipa kao sto su Mesi, Salah, Azar, Mane. On dodje kao vecita zamena za vrhunske igrace. Cim neko fali...nema veze tu je Bejl.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.09.2018
23:20

Bejl puni 30 godina cak i da se ne povredjuje sto je malo verovatno ne isplati se toliko novca dati za 2,3 sezone koliko moze da pruzi na nivou. Pulisic, Bejli (doduse on je vec vidjen kod nas), Zaha svi su oni dostupni a mladi igraci koje ce se boriti za nagradu najboljeg igraca sveta.

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 13.09.2018
00:42

Pazi, apsolutno sam siguran da se niko od njih nece boriti za najboljeg na svetu, a i ti bi bio da je neki drugi klub u pol poziciji za dovodjenje istih a ne tvoj Čelzi. Dva stvarno dobra igraca sa velikim potencijalom, i Zaha koji je ogranicen samo na jedan stil igre i ne vredi para koje Kristal Palas trazi za njega ali sasvim solidan igrac naviknut na premijer ligu. Medjutim niko od njih na nivou da se ikada bori za najboljeg na svetu u ovoj "next generation" konkurenciji (nejmar i dalje ceka, mbape, grizman ima jos godina pred sobom, varana je bitno naglasiti isto, jos uvek mlad a toliko prisutan i vrhunski igrac sve u svemu skorije nije izasao tako svestran i dobar stoper..itd itd)

avatar
Trajke10
Wednesday, 12.09.2018
23:14

Bejl za ovo vreme provedeno u Realu odigrao desetak vrhunskih utakmica...jedini problem je što su od tih desetak pola bile odlučujuće za trofeje ( finala ), i sada on neka igračina...
Nadam se da će Real dobro da ga proda...

avatar
Daniel Dekic
Thursday, 13.09.2018
03:12

radije imam igraca koji odluci finala i ostale bitne utakmice, nego igraca koji protiv wba i slicnih daje golove, a kad najvise treba, nema ga. da se razumijemo, i ja smatram da je Bejl precenjen, al da je igracina, jeste. Samo pogledaj malo ostale precenjene igrace.. Pa danas i naseg SMS-a dizu u nebesa i pricaju da je ravan Messiju (sto bi mi svi voljeli), a svi znamo da to nije istina

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 13.09.2018
10:30

To si mozda ti odgledao 10ak njegovih utakmica. Inace odigrao je mnogo vrhunskih utakmica.

avatar
Stefoon
Wednesday, 12.09.2018
22:35

Bolje ce proci onaj ko dovede Mbapea

avatar
Antihepi
Wednesday, 12.09.2018
22:16

Јунајтед,ако жели трофеје у наредном периоду,прво мора да отера Муриња и доведе неког тренера који је његова пука супротност,затим да доведе два паметна скаута и правог спортског директора. Појачања можда и неће бити толико потребна ако би тим играо баш нападачки фудбал!

avatar
StefMU
Thursday, 13.09.2018
01:21

Zinedin "ZIZU" Zidan!

avatar
Antihepi
Thursday, 13.09.2018
19:06

Апсолутно. Блан делује као добро решење,такође.мада нисам сигуран да ли он потенцира прави нападачки фудбал,или је негде између Клопа и Муриња (правим поређење офанзивно наорјентисаног тренера и букнер тренера).

avatar
MunzeKonza
Wednesday, 12.09.2018
22:07

Dovodjenjem Nejmara ne bi morali da se odreknu Bejla. Prvi razlog je jasan, ne igraju na istoj poziciji. Drugi razlog, Bejl odlicno igra za sada, nema potrebe da ga prodaju. Mislim da bi Asensio vise ispastao nego Bejl. Sve u svemu mnogo para za jednog igraca.

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 13.09.2018
12:19

Mislim da grijesis. Asensio ce uskoro zacementirati svoju poziciju u prvih 11 jer je odlican igrac, samo nije nikada imao priliku da bude standardan kao sada.