Zar već? "Pujo" opet nezadovoljan...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.01.2018.
11:29
Izvor: Sportske.net

Ništa mu ne ide od ruke, hoćemo li videti isti scenario...

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Kako pišu francuski mediji, Stevan Jovetić želi da ode iz Monaka.

On nije dobio pravu šansu u klubu, odigrao je sedam mečeva, učinak je beznačajan, a priča se da nije u dobrim odnosima sa trenerom Žardimom.

Prema tim tvrdnjama njemu ne odgovara ni režim treninga, kao ni Žardimovo shvatanje fudbala, pa hoće da ode iz kneževine.

Zbogo toga, "Pujo" želi da ode, i to negde na pozajmicu gde će standardno igrati, ali je veoma teško naći klub.

U ovom trenutku nije jasno kakva je pozicija Monaka, Jovetić ima ugovor do 2021. ali je odigrao 327 minuta tokom jeseni i zaista je van planova Portugalca, pa bi možda i mogao da napusti Monako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vrlo intelektualno
Monday, 01.01.2018
18:31

Ja sam srecan sto Jovetic lose igra,ja bi voleo da Jovetic prestane uopste da se bavi fudbalom,da pocne da se bavi pravim vrednostima da ode kod Vukojica Sandica da nauci da svira gusle,da ona njegova zena rodi jos jedno petoro,desetoro,ako nece da nadje drugu,da se vrati u CG da zivi,a ne tamo u nekom Monaku sa onim blejacima,da pocne da se bavi pravim vrednostima 😂 ko nije shvatio nema sta da mu kazem.

avatar
FanEngleskogfudbala
Monday, 01.01.2018
14:39

Ne znam sta je problem sa ovim momkom,odlican je igrac ali verovatno ima neki problem u glavi.A mozda je i lenj na treninzima pa ga zato treneri ne vole!

avatar
INTERnacionalist
Monday, 01.01.2018
13:14

..da cujem Simketa i ostale koji su tvrdili da Inter namjerno unistava Jovetica i da zasluzuje da igra! Ja kad sam pisao da je Joveti PES 2017 bitniji od treninga dobio sam 100 minusa..