Zapelo oko Lukakua, stiže osvajač "triplete"?

Autor: Stefan Matić
petak 21.06.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

Klub iz Milana bi mogao da bude pojačan Austrijancima.

EPA/MARIO CRUZ
EPA/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Konte je kao svoju primarnu metu u napadu odredio ofanzivca Mančester Junajteda, usmeni ugovor je sklopljen sam samim igračom, ali je zapelo oko dogovora oko transfer iznosa sa "Crvenim đavolima". Englezi traže osamdeset miliona evra za Belgijanca jasno je da italijanski klub želi cenkanje.

Ukoliko ne uspeju da dovedu igrača sa "Old Traforda", okreću se igraču koji je već igrao kod njih, i to za vreme istorijske triplete, ali ruku na srce bez nekog učinka.

Đanluka Di Marcio prenosi da bi Marko Arnautović ponovo mogao da obuče opremu "Neroazura"! Austrijanac je bio na "Meaci" u sezoni 2009/10 kao pozajmljen igrač Tventea. Sada igra u Londonu za Vest Hem, međutim ofanzivac je imao već trzavica u prošlosti sa premijerligašem.

Arnautovic Vest Hem Everton

Ima trideset godina, vremenom se sa krilne pozicije u potpunosti prebacio na poziciju centarfora, po pisanjima italijanske štampe bio bi dostupan za sumu od 25 miliona evra, ali se ipak naznačuje da Lukaku pa i Džeko imaju prednost nad Austrijancem. Bilo bi zanimljivo videti igrača poput Arnautovića pod Konteom, dvojac ima znatno drugačija poimanja discipline.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Friday, 21.06.2019
13:31

Koje olupine dovodi ovaj inter pa jel moguce da su tolika sirotinja da ne mogu fa se otvore za dobre igrace

avatar
The_Matrix
Friday, 21.06.2019
11:30

Arnautovic je vise spomenut zbog zatezanja Rome oko Dzeka. Roma trazi 20 miliona za Dzeka, a Inter nudi 10. Marota je onda okrenuo plocu i ako vec mora da ulozi 20 mil u napadaca za rotaciju onda bolje da bude mladji. Arnautovic je dobar napadac, malo ima problema sa glavom, ali svakako dobar za to sto ga planiraju. 20 mil nije puno za njega, a siguran sa da ce i Junajted popustiti i prihvatiti 60 mil koje se pominju za Lukakua jer i sami znaju da ne vredi vise...uz to igrac se dogovorio sa Interom i pocece da pritiska klub da ga puste. Igra zivaca je pocela