Zaniolo želi ostanak, da li je cena previsoka?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 13.07.2020.
14:31
Izvor: Sportske.net

"Vučica" mora po svaku cenu da sačuva prvu zvezdu tima.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Nikolo Zaniolo želi da ostane u Rimu, prenose italijanski mediji.

Dete Intera se konačno vratilo u takmičarski pogon, zabeležio je učešće na prethodna tri meča. Podsetimo imao je ozbiljnu povredu ligamenata, dugo se nalazio oporavku pre toga je zabeležio šest golova i dve asistencije na 24 utakmice.

Pominjalo se interesovanje bivšeg kluba, Inter je želeo da ispravi grešku od prve dve sezone kada su Zaniola poslali u Rim kako bi u Milano doveli Naingolana. Ipak, sam igrač je za sada imun na takvo interesovanje.

Koliko da je ova vest i želja za ostankom dobra vest za Rimljane, toliko je i nepovoljna sa finansijskog aspekta. Podsetimo Roma naredne sezone neće igrati Ligu šampiona, čak ni nastupi u Ligi Evrope nisu sigurni pošto prednost nad Napolijem i Milanom nije toliko velika.

Po pisanju Gazete "vučica" će žrtvovati čak tri igrača za Zaniolov ostanak. Džastin Klajvert, Čengiz Under i Patrik Šik bi mogli biti prodani.

Klajvert je navodno imao interesovanje iz Arsenala, Under je takođe spominjan kao meta premijerligaša dok je Šik imao uspešnu sezonu u Bundesligi na pozajmici u Lajpcigu, sva je verovatnoća da će se vratiti u Nemačku.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke