Zamena za Zaniola nađena na "Enfildu", šta kaže Klop?

Autor: Stefan Matić
utorak 14.01.2020.
11:01
Izvor: Sportske.net

Italijan završio sezonu.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Nikolo Zaniolo je doživeo povredu ukrštenih ligamaneta što znači da će mlada nada Rome, ali i reprezentacije Azura morati na dužu pauzu. Ofanzivca nećemo gledati ni na predstojećem evropskom prvenstvu.

Prema pisanju engleskih medija "vučica" je pokušala da dogovori posao sa Liverpulom, meta je bio Đerdan Šaćiri.

Švajcarski internacionalac je zabeležio svega 174 minuta u Premijer ligi i nešto više od sat vremena u šest utakmica Lige šampiona, jasno da nije u prvim planovima Klopa. Ali ipak nemački stručnjak je odbio svaku mogućnost saradnje i gubitak svog igrača, Roma je predložila pozajmicu, ali neće biti ništa od toga.

Saciri

Roma se sada može uzdati u eventualni posao sa Interom oko Politana, imaju još samo dve nedelje da reše gorući problem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 14.01.2020
21:20

Treba biti realan, Shaqiri je izuzetno dobar igrac i po meni je steta jer ne igra. Trebao bi potraziti klub gdje ce biti standardan, moje je misljenje da on treba igrati AMF, gdje bi bio daleko dominantniji.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 14.01.2020
18:10

Na ljeto Shaqiri ide 90%. Nije da je loš igrač ili da pravi neku lošu atmosferu u timu ali ipak svake godine ima sve više i više povreda koje ga odvoje od terena po 3-4 nedelje pa i više i jednostavno vrijeme je da se zaradi na njemu jer više ne igra nego što igra.
Zaraditi na njemu neće biti teško sa obzirom da je plaćen 13 miliona, 20 sigurno vrijedi jer ima još 4 dobre godine u sebi sigurno

avatar
LFC*19
Tuesday, 14.01.2020
13:31

Vec odbijena ponuda.

avatar
Mangus
Tuesday, 14.01.2020
12:19

Saciri igra kada treba a klop ne moze sebi sada da dozvoli da nema rezervu. Saciri je naviknut na tim i stil igre, dok je minamino koji je tek dosao nenaviknut i moze biti promasaj