Zamena za Subašića ili konkurencija - Monako angažovao De Sanktisa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.07.2016.
12:00
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Monako angažovao je u sredu iskusnog čuvara mreže Morgana De Sanktisa što nagoveštava da bi hrvatski internacionalac Danijel Subašić mogao da promeni sredinu tokom leta.

asmonaco.com/YannickPelayo
asmonaco.com/YannickPelayo

Povezane vesti

Francuski prvoligaš Monako u sredu je angažovao novog čuvara mreže, iskusnog Morgana De Sanktisa (39) koji nakon tri sezone provedene u Romi stiže u Kneževinu.

Prekaljeni čuvar mreže parafirao je jednogodišnji ugovor sa Monakom i trebalo bi da deluje kao rezerva Danijelu Subašiću koji sa francuskim klubom ima ugovor do leta 2019. godine.

Ovakva kupovina možda nagoveštava transfer hrvatskog internacionalca koji je u Monako stigao 2012. godine, a na minulom Evropskom prvenstvu se pokazao u odličnom svetlu iako su "Vatreni" prerano završili učešće na kontinentalnoj smotri.

Morgan De Sanktis je u karijeri branio za italijanske klubove Peskaru, Juventus, Udineze, Napoli i Romu, a dve sezone je proveo u inostranstvu braneći boje Sevilje i Galatasaraja.

U prethodnoj sezoni trebalo je da bude prva opcija na golu Rome ali je "Vučica" pozajmila Vojčeha Ščešnjeg iz Arsenala pa je Poljak istisnuo De Sanktisa sa gola i poslao ga na klupu za rezervne igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čombe
Wednesday, 13.07.2016
19:47

Zasto bi subasic promenio sredinu ako je bolji i mladji od de sanktisa??

avatar
Pravi romanista
Wednesday, 13.07.2016
16:15

Veliki pozitivac i dobar golman.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 13.07.2016
14:15

Samo zamena za odlicnog Subasica , nece on na 39 godina biti starter za Monaco ...