Zamena za Obamejanga pronađena u Italiji

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 22.01.2018.
17:12
Izvor: Sportske.net

Ako ostanu bez hitronogog Gabonca, 'milioneri' će usmeriti sve snage na dovođenje Kolumbijca.

Beta/AP Photo/Carmelo Imbesi
Beta/AP Photo/Carmelo Imbesi

Povezane vesti

Pošto je sve izvesnije da će Pjer-Emerik Obamejag ove zime otići iz Dortmunda, njegovo mesto u ekipi Borusije bi mogao da zauzme Duvan Zapata.

Mediji u Nemačkoj i Italiji prenose da je 26-godišnji napadač označen kao meta i da je rukovodstvo "Prusa" krenulo da opipava teren.

Zapata ove sezone nastupa za Sampdoriju kao pozajmljen igrač Napolija, najbolji je strelac ekipe, može se reći da je nastavio tamo gde je stao u Udinezeu, u kom je proveo prethodne dve sezone na pozajmici.

Napoli i Sampdrodija su letos dogovorili da Đenovljani mogu da ga otkupe na kraju sezone za 17 miliona evra, ali taj dogovor pada u vodu ukoliko se pojavi interesent koji bi platio Kolumbijca 40 miliona evra.

Dortmund bi od prodaje Obamejanga inkasirao minimum 60 miliona evra, pitanje je samo da li će dve trećine tih sredstava usmeriti za kupovinu Zapate.

Zanimljivo je da je Borusija u svojoj novijoj istoriji imala napadača iz Kolumbije u svojim redovima, reč je o Adrijanu Ramosu koji je doveden iz Herte kao veliko pojačanje, ali na 'Vestfalenu' nije baš ispunio očekivanja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 23.01.2018
10:20

Strasno glup potez,najbolji pokazatelj je to da Napoli kojem fali samo odlican centarfor da bi po meni bio realan konkurent za titulu u Seriji A salje Zapatu na pozajmicu sa pravom otkupa od 17 miliona,a sad dolazi Dortmund i daje 40 miliona evra.Zalosno.Mnogo bolje recimo pokusaju Bacuaija npr. ili nekog drugog ali ovo je jakol los potez.

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.01.2018
18:51
avatar
Sportski
Monday, 22.01.2018
18:29

Budale ako tako utrose pare