Zaludeo je "pola" Evrope nakon Mundijala, sada ga i Sari hoće u svojim redovima!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.10.2018.
19:30
Izvor: Sportske.net

Nakon impresivnih partija na planetarnoj smotri očekivalo se da će ostvariti veliki transfer.

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Irving "Ćuki" Lozano je minule sezone u dresu PSV Ajndhovena ostavio veliki trag, našao se nakon odličnih partija na radaru Evertona i Totenhema, a onda je usledio Mundijal.

Meksiko je igrao odličan fudbal, ali nisu mogli dalje od Brazila i 1/8 finala, popularni "Ćuki" je bio jedan od najboljih pojedinaca u redovima "Sombrerosa".

Njegove blistave partije nisu promakle ni Barseloni, madridskom Realu, Arsenalu i Mančester junajted, ali je Lozano ipak ostao u Holandiji.

Čini se da je prerastao Erediviziju, PSV već sada hita ka novoj tituli, a Meksikanac je ponovo jedan od najboljih igrača.

Pitanje je vremena kada će PSV zaraditi veliki novac od njegove prodaje, a sada se u trku za njegov potpis uključio i Čelsi.

Mauricio Sari je odlično počeo svoju karijeru na "Stamford Bridžu", uspeo je u vrlo kratkom roku da implementira svoju filozofiju, ali čini se da još uvek nije skockao tim po svom ukusu, pa bi tako rado u redovima "Plavaca" voleo da vidi "Ćukija" Lozana.

Čelsi će nesumnjivo već u januaru pokušati da se pojača, ostaje da se vidi da li će upravo Lozana pokušati da dovedu u svoje redove ili će njegovo angažovanje ostaviti za naredno leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 25.10.2018
21:09

3 godine cekam unapredjenje na poziciji desnog krila. Ne mogu vise Vilijana da gledam, ajde Pedro je ok za rotaciju.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 25.10.2018
20:24

Jedan od bisera FM-a.Eto,on dodje u Evropu a Fiero ostade u Mehiku.