Zaha neće odoleti, nepristojna ponuda!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.12.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Obale Slonovače bi mogao da napusti "Selhrst park" već u januaru.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Vilfrid Zaha je bez sumnje ključni igrač Kristal Palasa. Letos je parafirao i novi ugovor sa klubom, iako je imao nekoliko ponuda na stolu, odlučio je da ostane saigrač našeg Luke Milivojevića u engleskoj prestonici.

Ipak, "Dejli Mejl" prenosi da bi to moglo da se promeni u januaru.

Naime, prema njihovim tvrdnjama, bivši fudbaler Mančester junajteda ima ponudu kineskog Dalijan Jifanga, za koji nastupaju Janik Karasko i Niko Gaitan.

Ovaj kineski klub navodno je spreman da ga načini jednom od najplaćenijih igrača na planeti, ponudiće mu četvorogodišnji ugovor težak 44 miliona funti (49 miliona evra), tačnije 11 miliona funti po sezoni (12,2 miliona evra).

To je daleko više od svote koju zarađuje na "Selhrstu", nije poznato koliko bi Kristal Palas mogao da zaradi od transfera, ali "Orlovi" mogu očekivati veoma visoku ponudu već početkom zimskog prelaznog roka.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je karijeru i počeo u dresu Palasa, četiri godine je nosio dres ove ekipe pre nego što se preselio u Mančester junajted, u kojem se nije snašao, da bi se u London vratio 2014. godine, a od tada je upisao 159 nastupa i postigao 28 pogotka za "Orlove" iz prestonice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 26.12.2018
15:58

Iskreno ja bih ga vratio nazad u MU jer SAF je prepoznao kod njega talenat steta sto kod LVG nije dobio pravu sansu i otisao je za secu a nama je potrebno desno krilo

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 26.12.2018
14:29

Uvek kazem da mi je drago kad klubovi iz Azije i Amerike kupuju igrace za ogroman novac. Evropa i njeni klubovi su unistili smisao fudbala svojim ulaganjima ,sad je red na druge da ga konacno dokusure. Ljudi se ne obicno ne slazu s ovim jer se u Evropi vec godinama vrti ogroman novac pa su na to navikli. Kad se naviknu i na ulagace iz Azije ,postace im i oni ok.

avatar
Znajsha
Wednesday, 26.12.2018
13:30

Za te pare bi im Hazard dosao.Kakvo je to pranje novca.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 26.12.2018
12:18

Steta da ovako dobar fudbaler napusti Evropu

avatar
PADAMNAGORE
Wednesday, 26.12.2018
13:13

Jes steta, ali steta je i da ne uzme tolike milione..