"Zaboravljeni" Bavarac na prodaju, Anćeloti okuplja "stari" tim?

Autor: Stefan Matić
utorak 18.06.2019.
20:31
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak će imati odlične igrače za narednu sezonu.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Danas su italijanski mediji eruptirali, svi su preneli istovetnu vesti da se Džejms Rodrigez dogovorio sa timom iz Napulja, Anćeloti i igrač "Kraljevića" su imali već priliku da sarađuju.

Pomenuto je i ime Nikole Milenkovića kao mogući partner Kulibalija za narednu sezonu, visoki zahtevi De Laurentisa povodom svog štopera maltene garantuje ostanak Senegalca i naredne sezone podno Vezuva. Samo je pitanje sa kim će činiti defanzivni tandem pošto Albiol odlazi.

Pored "Blekija", Korijere delo Sport i Kalčomerkato tvrde da je Žerom Boateng ponuđen timu sa "San Paolo" stadiona.

Šampion Nemačke je već i ranije izrazio spremnost da prodaju štopera koji brani boje Bavaraca još od 2011. godine kada je došao iz Mančester Sitija.

Dzerom Boateng

Tridesetogodišnji Nemac je imao sezonu za zaborav, nije bio u prvim planovima Kovača a takođe se povukao i iz reprezentacije Nemačke.

Deluje kao jednostavan posao gde bi se mogao i uštedeti neki novac, što kod De Laurentisa igra itekako bitnu ulogu a igrač je i sam u prošlosti sarađivao sa Anćelotijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kuma Baba Car
Wednesday, 19.06.2019
12:56

Ako Boatenga ili Manolasa upare sa Kulibalijem i dodje Dzejms Rodrigez kao sto se pisalo, Napoli ce imati bar 30% jacu ekipu za narednu sezonu

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 18.06.2019
23:03

Bio bi ozboljno pojacanje za Napoli ... On , James i Lozano , idealno