Za ove igrače nema mesta po povratku Zidana!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.03.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net

Trojica ili četvorica će napustiti Real Madrid, ali to nisu oni o kojima se pričalo...

EPA-EFE/J.J GUILLEN
EPA-EFE/J.J GUILLEN

Povezane vesti

Zinedin Zidan prema pisanju "Marke" ima jasne ideje oko pojačanja, tačnije igrača koji bi mogli da dođu u obzir kada je Real u pitanju.

Već smo pisali, tek dva ili tri igrača bi mogla da se nađu u novom rosteru, a mnoge zanima ko će otići.

Od igrača iz drugog plana verovatno je da nema mesta Valjeha, verovatno Valverdea kao i Ljorentea. Uz to Kovačić se neće vraćati iz Čelsija, a Sebajosa Zidan ne ceni. Kros, Modrić i Kazemiro ostaju opcije, uz Iska i Asensija.

Sa Marselom će sledeće nedelje biti obavljen razgovor koji bi mogao da rezultira novim ugovorom, a videćemo šta će se desiti sa Bejlom, njega bi da se oslobode, ali je problem u obeštećenju i njegovoj plati.

Sada nema Ronalda i od Zidana se očekuje da podigne Velšanina.

Benzema i Vinisijus se ne dovode u pitanje, Marijano Lopez će otići, a u klub će se vratiti Raul De Tomas koji je na pozajmici u Raju. Teško da isto možemo da kažemo za Tea Ernandeza, a verovatno neće mesta biti ni za Brahima Dijaza koji je kupljen od Sitija. Ni Odegard se neće vratiti, ako stigne ponuda Ajaksa, Real će je prihvatiti.

Ostaće i Navas koji će imati više šansi da brani, odnosno počeće narednu sezonu ravnopravno sa Kurtoom, a treći golman će biti trenerov sin Luka Zidan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.03.2019
02:50

Zidan se vratiom zbog sina da ga smesti u realu u to polako ali sigurno u pr oj postavi, zato se vratio! On je probavao da sina smesti u Juve ili u M. Junajted ali oni nisu hteli i zato on nije prihfatio mesto trenera u tim klubovima!

avatar
Nenadd
Tuesday, 12.03.2019
18:03

Bas sa vidim ko ce tolko da pukne na platu za raspalog Bejla

avatar
GoHard
Tuesday, 12.03.2019
13:20

Ali Zidan je afirmisao tog Valverdea, pre njega ga niko nije koristio, o cemu pricate😂

avatar
Uros Buzadzic
Tuesday, 12.03.2019
12:58

Jeste. Odrecice se svih mladih igraca. Glupost

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 12.03.2019
12:43

Kovačić će se vratiti iz Čelsija jer je Čelsiju izrečena zabrana transfera do leta 2020., tako da će verovatno otići negde drugde.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 12.03.2019
12:40

Jedino Bejl ide 100% a i davno je trebao otici. Ostalo se ne zna, nemaju ne znam koliku dubinu da sad Zizu otpisuje Sebaljosa i ostale pomenute apriori. Zavisice i od pojacanja naravno ali samo kazem.