Za Hrvata odbili 50 miliona evra, sad bi da ga se oslobode...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.01.2019.
09:17
Izvor: Sportske.net

Juče je razgovarao sa čelnicima, izgleda da je i njemu samom jasno da je vreme za odlazak. Ali, ponuda kakvu je imao više ne postoji...

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Do skora je bio nezamenjiv, tačnije, prošlu sezonu je odigrao u velikom stilu, Inter je odbijao ponude od 50 miliona evra, konkretno od Junajteda.

Ali, sve se promenilo, Ivan Perišić igra slabo ove godine, moždda i plaća ceh kasnog starta priprema zbog Mundijala, ali čini se da ga je klub već otpisao.

Navodno je juče razgovarao sa čelnicima, priča se o ponudama Atletika i Junajteda, otišao bi na pozajmicu sa pravom otkupa.

U tom slučaju bi Inter probao da već ove zime dovede Kjezu iz Fiorentine, koji će koštati 70 miliona evra, a Marota pokušava da u sporazum ubaci i Galjardinija koji nema poverenje Spaletija.

Od ostalih igrača, "crno-plavi" su zainteresovani za Darmijana iz Junajteda, kao i Pelegrinija iz Rome. Darmijan bi trebalo da bude zamena za Vrsaljka koji je razočarao, ima problema sa povredama i neće biti otkupljen od Atletika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Thursday, 24.01.2019
08:18

Čuj otpisali drugog najboljeg igrača u klubu... ma dajte šta pričate...

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 23.01.2019
17:44

Ovo nije ni malo realno da Inter u zadnjih nedelju dana zavrsi tolike transfere, a to je prelazak Perisica u jedan od dva kluba, pa Kjezu i da posalje Galjardinija u zamenu uz pare, te dovede Darmiana, puno je to menadzera pa cak i za mene navijaca Intera

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 23.01.2019
14:35

Junajted ako odluci (mada tesko) da dovodi nekoga ove zime,to ce biti stoper. Perisica je hteo Murinjo i od toga nema nista.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 23.01.2019
12:46

Pa samo lud Mourinho je mogao toliko ponuditi za njega

avatar
The_Matrix
Wednesday, 23.01.2019
11:20

Sve je tako kako pisete 😂😂😂