Za "El Matadora" su vrata "San Paola" uvek otvorena, ali...

Autor: Beta Beta
sreda 24.10.2018.
17:27
Izvor: Beta

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio De Laurentis rekao je danas da bi napadač Endinson Kavani mogao da se vrati u klub, ali pod određenim uslovima.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Kavani je za tri sezone u Napoliju postigao 104 gola, a 2013. godine prešao je u Pari Sen Žermen. Urugvajski napadač nije odbacio mogućnost povratka u Napulj.

"Moraš da budeš lud da ne budeš srećan u Napoliju. Kod kuće imam najlepši pogled na Rim, ali bih ga uvek menjao za pogled na Napulj, kao i moju kuću u Los Anđelesu. Ovi momci moraju samo da se probude, da odu na trening i to je to. Mi ih plaćamo da se zabavljaju. Imaju slobodu da žive idilično", rekao je De Laurentis za "Parizijen".

Predsednik Napolija naveo je da su 31-godišnjem Kavaniju vrata kluba uvek otvorena.

"Zamislite da se budite u Liverpulu? Tamo imate samo kuću Bitlsa, Ebi Roud... U Parizu ima mnogo stvari, ali vreme nije izuzetno kao u Napulju. Da li je to poruka za Kavanija? To samo zavisi od njega. Nisam iz Katara, pa ako ne želi više da igra za Pari Sen Žermen i umanji svoje zahteve, postići ćemo dogovor sa francuskim klubom. Niko ne želi da zadrži fudbalera njegovog kvaliteta ako je nesrećan. Kavani više nema 24 godine, ali je gotovo nemoguće da se povredi. On je elastičan i može da igra do 38. godine", dodao je on. 

Upitan da li je Pari Sen Žermen pokušao da dovede još nekog igrača Napolija, De Laurentis je odgovorio odrično.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke