Vulvsi šire portugalsku koloniju, stiže još jedan reprezentativac!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.09.2018.
16:37
Izvor: Sportske.net

Nuno Espirito Santo bi mogao da sarađuje sa još jednim zemljakom.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Ekipa Vulverhemptona se minule sezone, nakon osvajanja Čempionšipa, plasirala u elitni rang takmičenja u Engleskoj.

Osvojili su pet bodova u prva četiri kola u Premijer ligi, a Vulvsi su posebno interesantni jer od prošle sezone funkcionišu na "portugalski" pogon.

U saradnji sa "superagentom" Žoržijem Mendešom doveli su veliki broj portugalskih igrača, između ostalih na "Molinuu" igraju i reprezentativci prvaka Evrope Rui Patriso, Žoao Mutinjo, Elder Košta i Ruben Neveš.

Ukupno sedam portugalskih igrača brani boje ovog kluba, dok je i šef struke Portugalac, Nuno Espirito Santo.

Sada bi još jedan igrač i novopečeni reprezentativac Portugalije mogao da zaduži njihovu opremu, kako su pokazali interesovanje za vezistu Benfike Picija.

Pici

Portugalski list "Rekord" prenosi da su "Vukovi" i letos bili zainteresovani za njegove usluge i da će u januaru ponovo pokušati da ga presele u svoje redove.

Ovaj list navodi i da bi Pici mogao da dođe kao zamena za Rubena Neveša, ukoliko mladi vezista napusti njihove redove, kako je za njegove usluge zainteresovan veliki broj timova iz vrha Premijer lige.

Pici blista od starta nove sezone, postigao je šest golova i upisao dve asistencije na osam nastupa u Primeiri i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke