Vulvsi će ipak morati da plate za Patrisija, evo i koliko

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.09.2018.
12:43
Izvor: Sportske.net

Vulverhempton Vonderersi su ovog leta angažovali prvog čuvara mreže portugalske reprezentacije, ali će sada morati da plate određeni novac za njegove usluge.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Nakon krize u kojoj se našao Sporting, koja je nastala nakon upada navijača u prostorije kluba i nanošenja telesnih povreda nekolicini igrača, kao i članovima stručnog štaba, veliki broj igrača je zatražio raskid ugovora sa klubom, pa tako i golman Rui Patrisio, jedan od najvernijih "Lavova".

Momak koji je ponikao u redovima lisabonskog Sportinga je rešio da napusti klub nakon 19 godina, to je na kraju u saradnji sa agentom Žoržijem Mendešom i uradio, da bi potom kao slobodan igrač pojačao Vulvse.

U trenucima krize na čelu kluba iz portugalske prestonice bio je Bruno de Karvaljo, a dolaskom novog predsednika Federika Varandasa, klub iz Lisabona zatražio je od Vulvsa da uplate obeštećenje za usluge Ruija Patrisija na njihov račun.

Nova uprava je spremila tužbu, prema kojoj su zahtevali preko 50 miliona evra za Patrisija, jer smatraju da je to što je on prvi povukao nogu, dodatno pogoršalo situaciju u klubu i nateralo još nekoliko pojedinaca da urade isto.

Ipak, došli su do zajedničkog jezika, odustaće od tužbe, ako Vulvsi na njihov račun uplate 18 miliona evra, što će ekipa sa "Molinua" po svemu sudeći i učiniti.

Ekipa Nuna Espirita Santa je upisala sasvim solidan start u Premijer ligi, nakon četiri kola imaju učinak od jedne pobede, dva remija i jednog poraza.

Patrisio je dokazao klasu i u Premijer ligi, pa upravi neće biti teško da uplati pomenuti novac, zadrži ga u svojim redovima i reši se potencijalnih problema sa Sportingom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke