"Vukovi" zagrizli za Prijovića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.01.2018.
12:12
Izvor: Sportske.net

Još jedan klub iz engleskog Čempionšipa pokazao interesovanje za srpskog reprezentativca iz redova PAOK-a.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Lider engleskog Čempionšipa i glavni kandidat za povratak u Premijer ligu uključio se u trku za srpskog napadača Aleksandra Prijovića.

Solunski PAOK navodno je odredio cenu za Srbina i spreman je da prihvati ponudu koja je duplo manja od sume u otkupnoj klauzuli.

Do sada se pričalo o interesovanju Lidsa i određenih kineskih klubova, a novo ime na listi je Vulverhempton koji sa 12 bodova prednosti u odnosu na Derbi Kaunti čvrsto drži lidersku poziciju u Čempionšipu.

Vulvsima napadač nije preko potreban jer u svojim redovima imaju raspucane Lea Bonatinija i Ivana Kavaleira koji su zajedno postigli 19 golova na 26 utakmica zbog čega ne deluje logično to da jure Aleksandra Prijovića.

Kada pogledate učinak napadača utisak je da je Lids ekipa kojoj bi Aleksandar Prijović mnogo više značio u nastavku sezone ali u fudbalu stvari često ne funkcionišu po principu logičnog.

Najvažnije je to da Aleksandar Prijović u godini Mundijala napravi pravu odluku i prolećni deo sezone provede u sredini u kojoj će imati dovoljno minuta za dokazivanje novom selektoru "Orlova".

PAOK je spreman da pusti Srbina ukoliko neko ponudi 4.500.000 evra ali i klub iz Soluna može mnogo više da zaradi ukoliko Prijović u dobroj formi dočeka Mundijal i bude deo našeg nacionalnog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke