"Vukovi" nastavljaju da jačaju "čopor", stiže iskusni napadač!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.05.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net

Vulverhempton je odigrao fantastičnu sezonu, ambicije kluba su velike, jasno je da će ovog leta dovesti nekoliko atraktivnih pojačanja.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Vulverhempton Vonderersi su minule sezone osvojili Čempionšip, da bi prvu sezonu po povratku u elitni rang završili odmah iza velike šestorke.

Nakon 38 kola su zauzeli sedmo mesto na tabeli, osvojili su 57 bodova, devet manje od Mančester junajteda.

Sjajan rezultat za četu Nuna Espirita Santa, koja ima velike ambicije i ovog leta će pokušati da se pojačaju, kako bi sa dobrim rezultatima nastavili i naredne godine.

Žele novog napadača, u sezoni za nama je jedini pravi špic bio Raul Himenez, koji je igrao na "Molinuu" kao pozajmljeni igrač Benfike, ali je svojim partijama naterao upravu kluba da otkupi njegov ugovor od "Orlova" za 32 miliona evra.

Meksikancu bi konkurencija mogla da stigne u vidu 29-godišnjeg Solomona Rondona.

Fudbaler iz Venecuele je odigrao sasvim dobru sezonu u dresu Njukasla, za koji je igrao kao pozajmljeni fudbaler Vest Broma.

Ekipa iz Birmingema nije uspela da se vrati u elitni rang, te je izvesno da će ih Rondon ovog leta napustiti, prvi čovek Njukasla Majk Ešli nije zainteresovan da ga vrati na "Sent Džejms Park", te su tu svoju priliku ugledali "Vukovi".

Snažni napadač je u sezoni za nama na 32 nastupa upisao 11 golova i sedam asistencija, procenjuje se da bi za 20 miliona evra mogao da napusti "Begise".

Za njega je zainteresovan i Everton, ali su Vulvsi navodno bliži njegovom potpisu, pa se stiče utisak da bi na "Gudison" zaista mogao da stigne srpski napadač, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke