"Vučica" krenula po još jednog "Kopljanika"!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 30.10.2018.
14:27
Izvor: Sportske.net

Roma želi ponovo da sarađuje sa Ajaksom.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Roma je ovog leta dovela Džastina Klajverta, sina legendarnog Patrika Klajverta i izuzetno su zadovoljni njegovim nastupima. Platili su ga 18,75 miliona evra, a mladi Klajvert se već sada isplaćuje na terenu. Svima je jasno da on sanja dres Barselone i da će verovatno napustiti Rim, ali Roma će pokušati da to pretvori u svoju prednost, da ga zadrži što duže i zatim zaradi ogroman novac.

Međutim, jasno je da Ajaks ima neverovatnu generaciju koja igra trenutno za prvi tim i da će ih vrlo teško zadržati na okupu, pa je pitanje samo koliko će zaraditi na tim mladim fudbalerima. Pola Evrope juri De Lihta i De Jonga, a Roma želi Donija van de Bika, dvadesetjednogodipnjeg vezistu "Kopljanika".

Van de Bik je debitovao za Ajaks 2015. godine kao tinejdžer. Do sada je odigrao 81 utakmicu za Ajaks i zabeležio čak 14 golova. On je čak odigrao i 4 utakmice u nacionalnom dresu Holandije.

Dok se svi otimaju oko De Jonga kada su vezisti Ajaksa u pitanju, "Vučica" će pokušati da dovede još jedan "biser" iz Ajaksove škole. Nadaju se da će se dobra saradnja nastaviti i da će Klajvert dobiti nekadašnjeg saigrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 31.10.2018
19:03

Vise bih voleo da vidim Halima Zieha ili Gaston Pereira iz PSVa decko je isto mlad, a ubija kako igra.