Vruća linija Mančester - Barselona, kumovi će igrati zajedno, ali gde?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.11.2020.
16:12
Izvor: Sportske.net

Španski novinar lansirao bombu!

EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ
EPA-EFE/DAVID FERNANDEZ

Povezane vesti

Lionel Mesi i Serhio Aguero bi mogli da zaigraju zajedno, ali ne u Mančester Sitiju!

Španski novinar Hose Alvarez uživo u emisiji "El Čiringito" otkrio je da Kun Aguero želi da se pridruži Leu Mesiju u Barseloni!

Iako se prethodnih meseci češće spekulisalo da bi Mesi mogao pre kod Aguera, glasine oko odlaska kapitena Barselone su se stišale odlaskom Hosepa Marije Bartomeu.

Aguero će biti slobodan 1. jula, pa već od 1. januara ima pravo da pregovara sa zainteresovanim klubovima, a putem svojih posrednika ispituje mogućnost da ode u Barselonu.

Trenutno ništa ne može više da se zna, mnogo toga će odlučivati nova uprava, koja će biti poznata tek na izborima 24. januara.

Zanimljivo, Mesi je letos ostao bez svog omiljenog saigrača i velikog prijatelja, Luisa Suareza, a sada bi na njegovo mesto mogao Aguero.

Treba istaći da su Mesi i Aguero prijatelji od detinjstva, da su zajedno prošli sve selekcije Argentine i zajedno osvojili juniorsko SP. Oni su i privatno veoma bliski, Mesi je krstio Aguerovog sina Bendžamina, tako da bi mogla da proradi i "kumovska" veza.

Nije tajna da su Mesi i Aguero uvek bili i cimeri sa selekcijom Gaučosa, da su na terenu oduvek dobro sarađivali.

Istina, Aguero je kao i Suarez, u poznim godinama, tačnije mlađi je godinu dana, ali sigurno da će biti tražena roba ako odbije da produži ugovor sa Sitijem i postane slobodan...

Podsetićemo i na to da je Memfis Depaj prva meta Barselone za zimski prelazni rok, a ukoliko dođe Holanđanin, biće male šanse da stigne i Aguero, no, pred nama je očigledno još mnogo glasina, preokreta i uzbuđenja kada je u pitanju katalonski klub...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 18.11.2020
00:28
avatar
Maksimus
Tuesday, 17.11.2020
23:42

Samo cu reci ovo, Feran Tores 3 gola, Pep Gvardiola je ubo masinu u prelaznom roku, mali ubija, a za tako male pare kupljen.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 17.11.2020
22:00

Ja sam siguran da ce oni igrati zajedno, ali u reprezentaciji Argentine!