Vrteška u Madridu, Real i Atletiko mešaju bekove!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.07.2018.
12:03
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su kod oba kluba bekovi glavni problem, Atletiko našao zamenu za Hrvata, Real ostao bez alternative Marselu...

BETA/AP Photo/Peter Dejong
BETA/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Atletiko je završio dva posla.

Pisali smo jutros, nađeno je rešenje za Šime Vrsaljka, on se seli u Inter, a iz PSV Ajndhovena je stigao Santjago Arijas.

Ovaj Kolumbijac je bio blizu Napolija, ali se nije dogovorio, može da igra i desnog i levog beka, pet sezona je proveo u Holandiji, odigrao dobro Mundijal.

Simeone nije imao neko mišljenje o Vrsaljku, Hrvat je želeo da ode, pa su se "Jorgandžije" potrudile da nađu pravu zamenu.

Što se Reala tiče i oni će prodati beka, tačnije poslati na pozajmicu Tea Ernandeza. On se nije baš snašao po dolasku iz Alaveša gde je bio na pozajmici kao igrač Atletika, Real ga je gradskom rivalu platio oko 26 miliona evra.



Juventus se raspitivao za Francuza, ali ih je Perez odbio, umesto toga, Teo se seli u Sosijedad na novu pozajmicu, ali bez otkupa.

On je bio alternativa za Marsela, ali je odigrao samo 13 mečeva. Real nema sada rezervnog levog beka mada se Koentrao vratio sa pozajmice iz Sportinga, no pričalo se da Lopetegi ne računa na Portugalca. Možda odlazak Ernandeza promeni stvari, pa iskusni igrač ostane kao zamena za Marsela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke