Vrteška, Pogbu čekaju SMS ali i Luka Milivojević!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.08.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net

I kapiten Palasa u igri, sve zavisi od Francuza i njegove odluke.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Nema i dalje vesti o Polu Pogbi, tačnije njegovom odlasku u Real. U Junajtedu računaju da bi eventualni dolazak Dibale ubedio Francuza da ostane, Argentinac mu je jedan od najboljih prijatelja.

Ipak, i dalje je pitanje hoće li Dibala koji je danas stigao u Torino prihvatiti ponudu, neke informacije govore da ne želi da mu se u ugovor ugradi klauzula koju imaju svi igrači "Đavola", da četvrtina plate otpada, ako tim ne bude igrao Ligu šampiona.

Navodno je ta suma 10 miliona po sezoni za koju bi pristao da bude deo trejda za Lukakua, mada neki mediji tvrde da je tražio čak 15 miliona, kako bi izminirao dogovor jer ne želi iz Juventusa.

Šta je istina videćemo, tek Real ima mnogo problema unutar svoje kuće, za sada ne uspeva da skupi novac za Pogbu, zbog toga sve stoji.

Čekaju i naši, Sergej Milinković Savić koji bi trebalo da, ako Pogba završi u Realu za oko 80 miliona evra pređe u redove "Đavola".

Lotito i dalje ćuti, kaže da se uslovi znaju, da ne može da zadrži Srbina ako neko plati željenu sumu. Pominjan je Jazići iz Trabzona kao zamena, ali prava meta Lacija je Luka Milivojević.

Naime, kapiten Palasa bi za dvadesetak miliona evra bio slobodan igrač, ako Lacio to plati može da pregovara sa sjajnim srpskim fudbalerom.

Luka Milivojević bi bio idealna zamena za Milinković-Savića po mišljenju Igli Tarea, direktora Lacijala, videćemo šta će od svega biti, ali ključ i dalje drži Pol Pogba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Thursday, 01.08.2019
14:22
avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 01.08.2019
13:09

Kakve budalastine, tacno bi volio da se proda Pogba i da onda vidite da MANU nece dovesti SMSa.

avatar
Vardar Wolf Kennel
Thursday, 01.08.2019
12:51

Luka je tri puta bolji igrac od SMSa

avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 01.08.2019
13:13

Bolji je u defanzivnim zadatcima ali on je zato DMF a ovaj CMF u svim ostalim je bolji SMS ali nije snazniji u glavi.

avatar
yboyka525
Thursday, 01.08.2019
12:35

Od toga nema nista. Kristal palas bi bio lud da proda uopste Luku, kamo li za 10 milki, decko im je najstandardniji,a ne vidim ni kod njega razlog da ih napusti. Kapiten, najbitniji igrac, produzice mu ugovor, dobice makar 5 milki godisnje, a Lacio ne moze ni 2 da mu ponudi. Bas ne verujem u ovaj posao, nije Luka tip igraca koji razmislja-blizu je BG od Rima, da skoci svaki vikend do splavova...

avatar
Bookmaker81
Thursday, 01.08.2019
13:05

Potpisujem. A sem toga i defanzivnije je orjentisan, nije isti tip igraca kao SMS.