Vreme je za definitivni rastanak sa Liverpulom, Markec se seli na jug?

Autor: Darko Mitrović
subota 16.06.2018.
18:43
Izvor: Sportske.net

Posle nekoliko godina seljakanja po pozajmicama, srpski internacionalac konačno u prilici da okonča saradnju sa Liverpulom.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

San svakog igrača je da zaigra u Premijer ligi, pa još u takvom klubu kakav je Liverpul, ali ponekad se to pretvori i u pravi košmar.

Nažalost, to je na svojoj koži osetio naš Lazar Marković koji je pre četiri godine došao na ''Enfild'' iz lisabonske Benfike, u transferu vrednom 25 miliona evra, ali od tada, pa sve do danas, nije uspeo da se ozbiljnije nametne u ekipi Liverpula.

Zbog toga je iz godine u godinu išao na pozajmice, u Fenerbahče, Hal, Sporting, pa u Anderleht, gde je proveo prolećni deo prošle sezone. Sa pozajmica se vraćao u nadi da će se njegov status u Liverpulu promeniti, ali romena na bolje nije bilo...

Sada je opet na raskrsnici, u novoj neizvesnosti, s obzirom da je još godinu dana vezan ugovorom sa Liverpulom, gde odavno više ne računaju na njega.

Ali, izgleda da će toj saradnji ovog leta ipak doći kraj, s obzirom da je, prema informacijama i iz Engleske i iz Grčke, sve izvesniji njegov transfer u Olimpijakos, koji je spreman da na duži rok angažuje 24-godišnjeg Srbina i otkupi njegov ugovor od Liverpula.

Ostaje još da vidimo da li će uspeti da se dogovore oko cene, s obzirom da će Liverpul pokušati da povrati što veći deo novca koji je 2014. uložio u Markovića. Ali, više nemaju mnogo vremena za čekanje i jasno je da će se ovog leta definitivno rastati sa Markovićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR
Monday, 18.06.2018
21:59

E moj Rodzerse sta uradi momku jos nama ga uvali i jos nam uze 25 mil

avatar
OggieLFC
Saturday, 16.06.2018
19:08

Jedini za kog sam iskreno srcem navijao da uspe...ali eto jbg...

avatar
Lazalaza
Saturday, 16.06.2018
18:56

olimpijakos nema tim skauta vec samo jednog coveka koji na google ukuca "nepozeljni igraci uskoro bez ugovora" i stupa u kontakt s njima.