Vreme je da ozbiljno shvatimo Inter. Kako do skudeta, ovo je januarski plan!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.12.2017.
09:41
Izvor: Sportske.net

FFP sprečava dovođenje nekih velikih imena, ali tim mora da se pojača. Dve pozicije problematične, Sabatini radi na rešavanju rebusa. Ovo bi mogao da bude ishod...

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Inter je lider Serije A, sjajne partije tokom jeseni, ali i remi u Torinu su podigle apetite navijača.

Ne igraju Evropu, sada se veruje da je "Skudeto" sasvim realna mogućnost, iako u klubu ponavljaju da je prioritet top 4, odnosno povratak u Ligu šampiona.

Ali, navijači očekuju pojačanja, problem ostaje FFP, Inter ne može da dovede neko veliko ime, ali Spaleti to i ne očekuje, traži da se pojača konkurencija.

Postoji mogućnost da Žoao Mario koji je nezadovoljan bude menjan za Pastorea ili Mihtarijana, ali za sada su to samo tračevi, Junajted nije zainteresovan, PSŽ bi ovo mogao da učini, ali tek na leto.

Ni Đangsu, iako ima istog vlasnika kao Inter nije oduševljen da se odrekne iskusnog Ramireša, a i pitanje je koliko bi značio ekipi, Spaleti traži pojačanja u kreaciji, ali pre svega štopera koji će pokriti Mirandu, Škrinjara i Ranokiju. Četvrtog tema, Zinjo se povredio, na putu je oporavka, ali on nema dovoljno iskustva.

I dalje je Interu najbliži Bastoni iz Atalante koji je njihov igrač, ali pošto su ga kupili, ostavili su ga u Bergamu dve sezone. Sada pokušavaju da skrate pozajmicu i tako ojačaju poslednju liniju.

Uz to, kreaciju bi mogao da donese Delofeu. Ovaj bivši igrač Milana se vratio u Barselonu, ali ne igra, Inter bi želeo da ga ponovo dovede u Seriju A, na pozajmicu sa pravom otkupa. Delofeu bi bio alternativa za Kandrevu, ali on može da igra i kao centralni vezni igrač.

Uz njega, u klub bi mogao da stigne Ćićireti iz Beneventa, kome ističe ugovor na leto, Inter bi ga doveo sada, pa ako se ne uklopi, prodao na leto i na taj način zaradio nekoliko miliona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mi#9
Thursday, 14.12.2017
16:52

Ne moze se izneti sezona sa ovim igracima, moramo imati rotaciju, ali klase, videli smo preksinoc kako im igra rotacija. Zamalo izgubise od treceligasa. Ne moze Karamoh da zameni Perisica nikako, Eder Ikardija i Kanselo Kandrevu. To se videlo sad, tako da mora da se kupi par igraca da se obezbedi liga sampiona sledece sezone, jer je Skudeto preteska misija, ali preteska, tako da ne treba se zanositi. Pogledajte Juventus, klupa imvredi 100 miliona evra...zato mogu da drze kontinuitet i da pobedjuju, svaki prvotimac im ima adekvatnu zamenu tako da... LS je Interu prioritet !!!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.12.2017
14:45

I bez pojacanja Inter uzima Skudeto!

avatar
Armani
Thursday, 14.12.2017
12:40

Cisto sumnjam bar ne jos ove sezone,kvalitetni su ali nemaju sirinu ne mogu perisic i ikardi iznijeti sezonu i osvojiti titulu,treba im jos 2-3 klasna igraca! Imaju rezultate puno bolje od igre...puno utakmica su dobili u zadnjim momentima ili sa gol razlike,u torinu nisu posteno pukli po golu i samo su srecom neporazeni,mogu allegriju da zahvale...dug i tezak je italijanski sampionat,da nisu imali srece mogli su da budu trenutno i na 5.mjestu.realno je da budu od 2-4 mjesta a uz pojacanja iduce sezone se potucu s juventusom za scudetto.

avatar
Oldboy
Thursday, 14.12.2017
12:21

Primarno desno krilo, a može i levo, kakva crna sredina, jedino ako se nešto nije promenilo u međuvremenu

avatar
Brat Rodrigoo
Thursday, 14.12.2017
17:53

Kakvo brate desno krilo, u sredini i treba jedan pravi igrac, treba nam prava 10-ka, igrac kao sto je Pastore. I treba stoper da popuni mjesto, a po mom misljenju i zamjena za Ikardija, jedan klasicni centarfor, jer Eder to sigurno nije, a Pinamonti je premlad.

avatar
Oldboy
Friday, 15.12.2017
18:43

Mislio sam da je ovaj lik Delofeu krilo, a ne sredina terena, mali nesporazum izmedju nas dvojice izgleda

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 14.12.2017
12:13

Daj ne zanosite se. Opet juve uzima.

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 14.12.2017
11:41

A kako za Milan ne vazi taj fer plej onda? Neka pokusaju Aleksisa Sanceza da dovedu. :D Zoao Mario da krene put Londona i Venger da posalje jos 10 miliona, jer ovom istice ugovor, a Mario je cvrsto vezan ugovorom.

avatar
Amalainter
Thursday, 14.12.2017
11:12

..nigde ne pise da nam treba i napadac..treba vratiti Gabigola..pa i da ne igra-sedi na klupi i u Benfiki..Ako se Icardi ne daj boze povredi..eto nam ogromnih problema..

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
10:44

Koji FFP bre?! Deulofeu moze da igra samo po krilima, eventualno moze i kao lazna devetka mada i to malo teze i redje, centralnog veznog sigurno ne moze.

avatar
Luka Modric
Thursday, 14.12.2017
12:54

Deulofeu nije dobar ni na krilu a kakav bi tek bio negdje drugdje..lik je ocaj teski

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
16:22

To je vec nesto drugo.