Vredeo je 50 miliona, a 177 minuta posle...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 05.01.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Kola su sjajnom igraču baš krenula nizbrdo...

EPA-EFE/DAVID HECKER
EPA-EFE/DAVID HECKER

Povezane vesti

Još jedan promašaj Milana, ali će ga se brzo osloboditi. Ante Rebić se vratiop u Ajntraht, tačnije ostali su samo detalji, Hrvat želi ponovo u Bundesligu, kako bi zadržao mesto u reprezentaciji. On je odigrao svega 177 minuta ove jeseni, nije dao nijedan gol, podsetimo stigao je na pozajmicu, a prema pravilima UEFA jedini klub u koji može da se vrati na polusezoni je onaj iz koga je došao.

On je za Božić bio u Nemačkoj, razgovarao sa trenerom Hiterom, izvinio se za neke izjave od prošle sezone. Agenti sada pokušavaju da brzo završe posao.

Rebić verovatno neće biti ni na klupi protiv Sampdorije, a od poslednje nedelje novembra nije ni kročio na teren.

U Bundesligi je pauza za ima vremena da završi transfer i posle neprijatnog iskustva na Apeninima ponovo zaigra u Nemačkoj.

Njegova karijera je u silaznoj putanji, podsetimo posle sjajnog Mundijala, Inter i Junajted su nudili oko 45 miliona Ajntrahtu, ali su tada ponude bile odbijene, Nemci su tražili veći novac...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Sunday, 05.01.2020
12:23

Nije to jos gotovo i definitivno.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 05.01.2020
11:52

Covek nije dobio sansu u Milanu! Nije on neka TOP klasa ali bolji je od svih levih krila u Milanu. Da su pustili njega, Pjonteka i Susa 5 utakmica skupa pokidali bi garantujem. Oni guraju Calanoglua na levo krilo a on ne moze potrcat 3 metra a i najbolji je na poziciji 10-ke. Ne znam, cudan je totalno ovaj Milan.