Više nema dileme "Rezanac" traži da ode!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.12.2017.
11:26
Izvor: Sportske.net

Da li će Parižani njega iskoristiti kako bi "poravnali knjige"?

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

PSŽ je minulog leta kupio Nejmara od Barselone za 222 miliona evra. Ipak, navodno sam klub nije potrošio ni cent na njegovo angažovanje, to je učinila država Katara preko sponzorskog ugovora, tačnije oni su Brazilcu uplatili novac, a on je sma aktivirao klauzulu u ugovoru.

Ipak i pored njihovog "trika", FFP je pokrenuo istragu, posebno jer su krajem letnjeg prelaznog roka na "Park Prinčeva" preselili i Kilijana Mbapea iz Monaka, ali su plaćenje njegovog obeštećenja odložili za leto naredne godine.

U svakom slučaju očekuje se da prodaju nekoliko igrača u januaru, kako bi "ispali fer", ako ništa drugo, a jedan od onih koji bi mogli da napuste klub je i Anhel Di Marija.

Popularni "El Fideo" je nezadovoljan minutažom u francuskoj prestonici, posebno nakon što je sinoć bio jedan od najzaslužnijih za plasman "Svetaca" u četvrtfinale Liga Kupa.

Ove sezone je Argentinac pao u drugi plan, prednost imaju novajlije Mbape i Nejmar.

"Srećan sam u Parizu, ali ne i samom sezonom. Voleo bih više da igram.

Ipak, zahvalan sam za minute koje trenutno dobijam jer uspevam da dokažem da sam spreman da budem starter. Činim prave stvari kako bih to dokazao, želim da igram.

Znam da je trener taj koji donosi odluke. Istina je da ukoliko nije srećan svojim stanjem, on mora da igra kako bi dokazao da zaslužuje da igra u startnoj postavi
", izjavio je Di Marija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Thursday, 14.12.2017
13:25

Ди Марија је најбољу сезону имао у Реалу код Карла, када је одиграо врхунски у Лиги шампиона, и после био међу најбољима у репрезентацији на светском првенству. Све одлуке везане за клубове после тога су биле погрешне, на крају ће отићи из Париза на мала врата. Да је уместо у Париз отишао рецимо у Минхен, сада би био њихов нови Робен.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.12.2017
14:39

Uff, to vise govori o igracima. Roben je bio jako los u Celsiju i Realu pa je tek u Bundesligi bio dobar. Ista stvar sa Di Marijom u engleskoj se nije sastavljao lako je igrati u Bajernu.

avatar
Mad Max
Thursday, 14.12.2017
20:30

Да, али је Робен у Бајерну у Лиги шампиона био одличан, и решавао многе утакмице, донео трофеј. Бајерну данас треба такав играч, а Ди Марији нова шанса. Њега је прегазила трансфер политика ПСЖ-а. Реално, да је првотимац, сигурно би био међу лидерима тима. Овако морају да играју прескупа појачања. Слично и Дракслер пролази.