Više nema dileme, Pjanić po svaku cenu, pitanje je samo načina! Ovo su mogući raspleti!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.05.2020.
11:15
Izvor: Sportske.net

Čini se da će želja Bosanca presuditi i to stavlja Juventus u lošu poziciju u pregovorima...

Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP
Beta/Ciro Fusco/ANSA via AP

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Miralem Pjanić će igrati za Barselonzu. Makar tako tvrde u Kataloniji, bez obzira što Juventus ne pristaje na trampu za Semeda, i želi isključivo Artura.

Brazilac neće u Italiju, on gleda ka Sitiju, pa sve to otežava posao. Ali, u Barsi tvrde da bez obzira na sve, Pjanić će naredne godine igrati za njih, u tandemu sa De Jongom, a prodaće gotovo kompletan vezni red sa Rakitićem i Vidalom.

Prepreke na putu ka Bosancu su PSŽ koji i dalje pokušava da ubedi Juventus da im proda Bosanca, u paketu sa De Šiljom i nude novac i Paredesa ili Drekslera. Juve bi Ikardija, ali problem je što ni Pjanić neće da se vrati u Francusku, kao ni da pregovara sa Čelsijem.

Navodno je čelnicima Juventusa saopštio da postoje dva scenarija, ili da ga prodaju Barsi ili da ostane u klubu. To komplikuje planove Italijana, kupili su Kuluševkog, sada žele da dovedu i Sarijevog pulena Žorginja, što bi Pjanića bacilo u drugi plan.

Baner ispravka

Bosanac ima već trideset godina, problem je što Barsa nema dovoljno novca, a kako rekosmo Artur ne želi da se preseli u Italiju.

Ipak, "Mundo Deportivo" navodi da će bez obzira na to, Barselona kupiti Pjanića, prodati tokom leta neke igrače, a računaju da će Bosanac biti strpljiv i odbiti sve druge ponude kako bi stavio Juventus pred svršen čin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Wednesday, 20.05.2020
13:02

Ma ta barselona ce sve kupiti za ukupno 5 miliona...😂 😂

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 20.05.2020
12:21

Igrace za "Barselonzu" ako oni plate koliko trazimo ili ako ubede Artura da predje kod nas , ako ne , nista od te ljubavi