"Viola" umalo šokirala u finišu prelaznog roka, velikani strepeli!

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.02.2020.
18:20
Izvor: Sportske.net

Fiorentina je bila veoma aktivna ove zime, a malo je nedostajalo da prelazni rok okončaju pravom "bombom".

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Letos je Roko Komiso preuzeo Fiorentinu sa velikim ambicijama, ali ekipa pod palicom Vinćenca Montele i pored silnih pojačanja nije uspela da napravi rezultat.

"Aeroplanina" je na klupi kluba iz Firence nasledio Đuzepe Jakini, on je blago popravio situaciju, da bi u januaru dobio i nekoliko vrednih pojačanja.

Stigli su Patrik Kutrone iz Vulverhemptona, defanzivac Igor iz Spala, napadač Kristijan Kuame iz Đenove, kao i vezisti Agudelo, takođe iz Đenove i Alfred Dankan iz Sausola.

Otkupili su i Sofijana Amrabata od Verone za 20 miliona evra, ali su ga odmah vratili u taj klub na pozajmicu do kraja sezone.

Dakle, veliki broj mladih igrača je stigao u klub, a prema pisanju italijanske štampe malo je nedostajalo i da šokiraju fudbalsku evropu u smiraj zimskog prelaznog roka.

Naime, oni su u poslednjim trenucima poslali ponudu na adresu Breše za usluge supertalentovanog veziste Sandra Tonalija.

Tonali

Italijanski reprezentativac je skrenuo pažnju brojnih klubova još dok je igrao u Seriji B, ove sezone je u elitnom takmičenju potvrdio da poseduje ogroman potencijal i veliki broj klubova je stao u red za njegov potpis.

Najveći italijanski klubovi poput Juventusa, Intera i Milana su takođe pokazali interesovanje za njegove usluge, ali su Tonalija zapazili i brojni strani klubovi poput Pari sen Žermena i Mančester sitija.

Ipak, "Viola" je pokušala sve da ih preduhitri, poslali su zvaničnu ponudu od 50 miliona evra za njegove usluge na dresu Breše, ali je ta ponuda ipak odbijena.

Vlasnik kluba Ćelino smatra da će od Tonalijevog odlaska moći da zaradi daleko veći novac narednog leta, posebno ako se mladi vezista dobro pokaže na Evropskom prvenstvu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke