Vilijan sprema izdaju!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.08.2020.
14:28
Izvor: Sportske.net

Brazilac na prekretnici.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Iskusnom brazilskom reprezentativcu Vilijanu uskoro ističe ugovor sa Čelsijem, pa je veliko pitanje gde će nastaviti karijeru.

Odlično je igrao u nastavku sezone, pokazao je da može još par godina da igra na vrhunskom nivou bez problema, pa je i Čelsi uprkos njegovim godinama i silnim pojačanjima izrazio želju da ga zadrži.

Naime, "Plavci" su mu ponudili i dvogodišnji ugovor, ali je Brazilac odbio ponudu sa "Bridža".

Iako nije potvrđeno, pretpostavlja se da Vilijan traži trogodišnji ugovor, Čelsi ima politiku da ne nudi višegodišnje ugovore igračima starijim od 30 godina i tu je nastao problem.

Još uvek nije ništa gotovo, ali sada na scenu stupa drugi klub iz prestonice, Arsenal.

"Tobdžije" su već neko vreme zainteresovane za Brazilca, pregovori su navodno počeli, jasno je da će se ekipa sa "Emirejtsa" naći u dobrom poziciji ako Vilijanu ponudi trogodišnju saradnju.

Zainteresovana je i Barsa, ali iako je bilo pisanja da su poslali ponudu brazilskom reprezentativcu, Fabricio Romano i pojedini engleski mediji tvrde da Vilijan zasad nema ponudu sa "Kamp Noua".

Dakle, čini se da su "Tobdžije" u dobroj poziciji, videćemo da li će doći do novog preokreta.

kosarka baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 03.08.2020
16:03

Cuj sprema izdaju, njemu izlazi ugovor i on moze da ide gde god on hoce, nije on vlasnistvo Celsija! On je odlican igrac i ako ode u Arsenal tek ce da puni Celsi i da im pokaze da je on dobar igrac a trener ga drzi na klupi! Zato bi bas voleo da ode u Arsenal i da puni Celsi!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 03.08.2020
15:20

Samo idi da te ne gledam vise.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 03.08.2020
14:54

Pametno, covjek hoce da ide tamo gdje ce da igra

avatar
The KING (return)
Monday, 03.08.2020
14:43

Ja da ima moc, jos bi ga vezao u masnicu i odneo Arsenalu licno, kao poklon, ovaj i cuveni Dzon Obi Mikel od njih dvojice nema omrzenijih fudbalera koji su nosili dres Celzija, dva precenjena krsa, kojima je realna domet u karijeri bio Vest Hem....

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 03.08.2020
15:21

Svaka cast. Ako se u necemu slazemo onda je to ovo.

avatar
Roči Salamanka
Monday, 03.08.2020
15:25

Slazem se,bilo je utakmica kada dve lopte nije znao da udeli,nevidljiv na terenu totalno ali bilo je i onih kada je gotovo neuhvatljiv,i dalje poseduje strasnu brzinu za kontra napade.Kako god bilo vreme mu je da ide,pa ce se tako i pokazati da li je Celsi pogresio sto ga je pustio.