Vila postaje "plava", ko će sve u Birmingem?

Autor: Stefan Matić
subota 15.06.2019.
23:15
Izvor: Sportske.net

Novi učesnici Premijer lige pred teškim izborom.

EPA/PIOTR POLAK
EPA/PIOTR POLAK

Povezane vesti

Poznata je politika Čelsija prema mladim igračima, uostalom upravo zbog nje su i dobili transfer suspenziju u narednim rokovima. Klub iz Londona ili pozajmljuje ili prosto ne pruža priliku mladim fudbalerima.

Aston Vila sa druge strane se usrećila sa Tejmijem Abrahamom, mladi Englez i fudbaler Čelsija na pozajmici u Vili, je prošle godine bio ponajbolji igrač tima iz Birmingema, koji se ove sezone vratio u Premijer ligu.

Međutim, još uvek nije izvesno da li će mladi napadač ostati još godinu dana ili se vraća u London, deluje da će ipak biti ova druga opcija što otvara novu transfer šansu za Aston Vilu.

Prema pisanjima engleske štampe zainteresovani su za još jednog mladog "Plavca" Itana Ampadua. Defanzivac je prošle sezone zabeležio tek pet utakmica na "Stamford Bridžu", dok je šest puta upisao nastup za Vels u prošloj sezoni.

Po pravilima FA samo jedan igrač iz jednog kluba može biti pozajmljen drugom, s toga Abraham i Empadu ne bi mogli da zaigraju zajedno u Birmingemu već samo jedan, uskoro će se videti i ko. Geri Kejhil, takođe bivši igrač Čelsija ima ponudu da se vrati u klub odakle je ponikao, Aston Vila će u sledećoj sezoni nastupiti sa genima "Plavaca", ne zaboravimo da je tu i Džon Teri koji vrši funkciju asistenta trenera.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 15.06.2019
23:42

Ovog cupavca toliko hvalili plastikaneri na ovom sajtu a on nista specijalno nije pokazo kad god je igrao, prosek kakvih ima na tone

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Saturday, 15.06.2019
23:34

Veci je klub Aston Vila nego Celsi.