Vila oborila rekord, Murinjo u neverici, slede Alžirac i Argentinac?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.09.2020.
12:28
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Birmingema na pragu rekordnog pojačanja.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pao je dogovor, najbolji igrač Čempionšipa i drugi strelac drugog ranga takmičenja u Engleskoj Oli Votkins karijeru nastavlja na "Vila Parku".

Iako se pisalo da je za njegove usluge zainteresovan i Totenhem, Vila je bila brža od Sparsa i konkretnija, te su postigli dogovor sa Brentfordom i sjajni mladi napadač je već na pregledima u novom klubu.

Vila će za njegove usluge izdvojiti oko 30 miliona evra, dok bi "Pčelama" na ime određenih bonusa moglo da pripadne još oko šest miliona evra.

Votkins je u sezoni za nama postigao 26 golova u dresu Brentforda u Čempionšipu, računajući i plej-of, a izglasan je i za najboljeg igrača lige.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, završiće na "Vila parku", to je sada izvesno.

Nije to kraj Vilinim poslovima, ovog leta su već pazarili u Čempionšipu, stigao je najbolji igrač Notingem Foresta iz minule sezone Meti Keš, koji će zauzeti mesto u startnoj postavi uz desnu aut liniju u odbrani.

Baner 6

Sudeći po pisanju engleske štampe, Vila će Votkinsu pokušati da dovede i društvo iz Brentforda, kako su zainteresovani i za Saida Benramu.

Trener Din Smit je oduševljen Alžircem, ali Brentford traži još makar 30 miliona i za njegove usluge, što Vila zasad nije spremna da plati, Benramu takođe prati još par timova iz Premijer lige.

Aston Vila traži i golmana, sva je prilika da će Argentinac čuvati mrežu tima iz Birmingema naredne sezone, kako su zainteresovani za Romera iz Junajteda, Gazanigu iz Totenhema i Martineza iz Arsenala.

Čini se da je najveća želja Vila golman "Tobdžija", spekuliše se da će biti spremni da ponude i oko 20 miliona evra za njegove usluge ekipi sa severa prestonice.

To bi moglo da natera Arsenal da posluje, iako Arteta želi da zadrži Martineza, koji se sjajno pokazao u finišu sezone, kada je dobio priliku umesto povređenog Lena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke