Vila angažovala prvo pojačanje za Premijer ligu i to iz redova najvećeg rivala

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.06.2019.
18:27
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Birmingema i zvanično dovela novog igrača.

Povezane vesti

Kako je i zvanično objavljeno na sajtu Aston Vile, prvo pojačanje ovog kluba za narednu sezonu, prvu u Premijer ligi posle dugog niza godina, je španski internacionalac Hota.

Hose Ignasio Peleteiro Ramaljo, poznatiji kao Hota, neće morati da menja mesto prebivališta, kako u redove Vile dolazi iz gradskog rivala Birmingema.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je karijeru počeo u Selti, igrao je na pozajmicama za Real Madrid B i Eibar, da bi 2014. godine stigao u Englesku.

Sarađivao je sa trenerom Vile Dinom Smitom u Brentfordu, za koji je igrao u naredne tri godine, jednu sezonu je proveo u Eibaru na novoj pozajmici, da bi 2017. godine za rekordan novac pojačao Birmingem.

Sada će se po prvi put u karijeru okušati u Premijer ligi, još uvek nije poznato koliko je Aston Vila izdvojila novca za njegovo angažovanje, a Hota je sa klubom sa "Vila parka" potpisao dvogodišnji ugovor.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 06.06.2019
00:24

Smatram da ovo pojacanje nije na nivou Premijer lige, Hota ni u Birmingemu nije pokazivao da je igrac za prvu ligu...morace bolje.