Vidal nije dovoljan, šta Konte još traži kako bi se trkao sa Juventusom?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.09.2020.
08:23
Izvor: Sportske.net

Stiglo željeno pojačanje, ali trener Inter traži još igrača...

AP Photo/Massimo Pinca
AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus će danas potpisati ugovor sa Alvarom Moratom, Španac se vraća u klub, biće dočekan kao heroj, u stvari, najbolje partije u karijeri je pružao u Torinu.

Nije to kraj, Pirlo će verovatno dobiti i Keana kao alternativu, Juventus je odlično startovao, pokazalo se da imaju mnogo rešenja, ali i da neki igrači poput Remzija i Rabioa koji su delovali kao promašaji, sa promenom trenera igraju mnogo bolje.

No, videćemo kako će odgovoriti Inter. Naime, stigao je Vidal koga je silno želeo Konte, ali mnogi smatraju da to nije dovoljne. Trener želi i Kantea iz Čelsija, no to bi mogla da bude nemoguća misija.

Jer, Inter nije uspeo da proda nikoga iz veznog reda, Konte ne računa na Naingolana, Vesina, Žoao Marija, a nada se dobrim ponudama za Brozovića, pa i Eriksena koji se nikako ne uklapa u njegovu koncepciju.

Što se Perišića tiče, mogao bi da dobije šansu, mada se čeka ponuda Junajteda, a Kandreva okleva, videćemo hoće li prihvatiti ponudu Sampdorije.

To bi možda otvorilo prostor Konteu da proba da dovede Dele Alija, na pozajmicu sa otkupom, što bi bila prava bomba. Videćemo hoće li Konte uspeti u nameri da se dodatno pojača i uđe u trku sa Juventusom, podsetimo, doveli su Hakimija, Kolarova, vratio se mladi Pinamonti, stigao je Vidal, otkupljeni su Sensi, Barela, Sančez.

baner

Trebalo bi da stigne iskusni Darmijan koji je kod Kontea bio reprezentativac, on je rešenje za obe aut linije, ali ne i igrač koji će biti bitan u smislu kvaliteta. Zbog toga trener Intera traži Kantea, a posle odlaska Godina, dobro bi mu došao jedan iskusni štoper koji se snalazi u 3-5-2 formaciji.

Sezona za Inter startuje narednog vikenda kada na "Meacu" stiže Fiorentina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 22.09.2020
09:47

Nikakav tim intera, protiv juventusa nemaju sta da traze, cak mi i milan deluje dosta bolje i zdravije. Posle kontea ostace pustos, ostavice gori tim nego sto je zatekao

avatar
No rules
Wednesday, 23.09.2020
08:11

Evo ti minus 😂

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 25.09.2020
20:14

U srce si me ranio